Nu solliciteren

Stage Marketing & Communicatie | €375,- stagevergoeding bij dit bedrijf

Functie Stagiair(e) Marketing & Communicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juni/Juli 2022
Stageduur 3 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking € 375 p/m op basis van 40 uur per week.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een échte social media kenner? Ben je goed in het schrijven van teksten en maken van content? Kom dan stagelopen bij dit bedrijf! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en communicatief sterke stagiair(e) Marketing/Communicatie die ons betrokken en ambitieuze team wil versterken. Wij bieden je een dynamische stageplaats waar je kennis kan maken met de verschillende facetten in de franchisebranche!

Wij zijn dit bedrijf. Hét franchiseadviesbureau dat onze klanten helpt bij het ontwikkelen, realiseren, uitbouwen, onderhouden en verbeteren van hun franchiseformule! Dit doen wij door middel van financieel, organisatorisch en juridisch advies en werving & selectie. Dit bedrijf combineert franchisekennis en -ervaring met een praktische en effectieve werkwijze. Zo staan wij altijd open voor nieuwe ideeën en zetten ons altijd in om de ‘nog betere oplossing’ te vinden. Wij werken onder andere voor de volgende opdrachtgevers: Anne&Max, Doppio Espresso, eazie, Ekmekci en Fat Phill's. Kijk op ons franchiseplatform … voor al onze opdrachtgevers.

Wanneer?

Vanaf januari/februari 2022. De beschikbaarheid is vanaf vier dagen per week.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben of ken jij de stagiair(e) die ons komt versterken? Dan hopen we snel van jou te horen! Mail ons jouw cv en korte motivatie naar info@franchisefactory.nl. Liever bellen? Dat mag naar 070-3453430.

Franchisefactory

Wij zijn een franchiseadviesbureau dat onze klanten helpt bij het ontwikkelen, realiseren, uitbouwen, onderhouden en verbeteren van hun franchiseformule! Dit doen wij door middel van financieel, organisatorisch en juridisch advies en werving & selectie. Franchisefactory combineert franchisekennis en -ervaring met een praktische en effectieve werkwijze. Zo staan wij altijd open voor nieuwe ideeën en zetten ons altijd in om de ‘nog betere oplossing’ te vinden. Wij werken onder andere voor de volgende opdrachtgevers: Bagels & Beans, eazie, Thrill Grill, DA en SPAR.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022