Nu solliciteren

Ondernemende en uitdagende Stagiair e-commerce/ customer experience, marketing & communicatie gezocht bij dit bedrijf!

Functie E-commerce/ Customer experience, Marketing & Communicatie - INLC STAGEVERG
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Diemen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juni/Juli 2022
Stageduur 3 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ondernemende en uitdagende Stagiair e-commerce/ customer experience, marketing & communicatie gezocht bij dit bedrijf! INLC STAGEVERGOEDING

Dit bedrijf is op zoek naar een enthousiaste en energieke stagiair e-commerce/ customer experience, marketing & communicatie. Je ondersteunt de klantenservice en je krijgt eigen verantwoordelijkheid bij diverse projecten. Omdat je onderdeel bent van een klein team wordt er breed e-commerce inzicht en -input verwacht en maak je kennis met de bedrijfsvoering van een groeiend bedrijf.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Godu neemt een stagiair net zo serieus als een werknemer. Je krijgt binnen het team passende verantwoordelijkheden

Godu BV

Godu is een toonaangevend e-commerce platform met een groeiend aantal webshops in Nederland. Onze focus ligt op het aanbieden van bekende merkproducten met een hoge kwaliteit en een goede prijs. Voor ons is elke klant bijzonder, dit zal bij ons altijd centraal staan, hoe groot onze onderneming ook zal zijn. Techniek zal ons hier altijd bij ondersteunen om de klant een optimale winkelbeleving te geven. Met Godu doen we het in alles net iets beter door snelle levering, een 9+ klantenservice met persoonlijk advies en op veel van onze producten garantie en 30 dagen retour mogelijkheid. Door ruime kennis van onze producten weten we klanten regelmatig te inspireren met blogs en adviezen. Godu is in 2017 opgericht door Thomas van Zelst met als doel een optimale klantbeleving te realiseren tijdens het online winkelen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022