Nu solliciteren

Uitdagende stage bij een stichting in Almere!

Functie PR & Communicatie
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Almere
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij creatief, heb jij een vlotte pen en houd je ervan om projecten van A tot Z te regelen? Dan is de stageplek op onze PR & Communicatie afdeling – die begin 2022 vrijkomt – echt iets voor jou! Als stagiair(e) PR/Communicatie bij dit bedrijf krijg je werkelijk te maken met alle onderdelen binnen het communicatie vak en is geen werkdag hetzelfde!

Werkzaamheden

Als stagiaire PR & Communicatie kom je in aanraking met bijna alle onderdelen van het communicatie vak. Tijdens jouw stageperiode ga je samen met jouw communicatiecollega’s aan de slag om content te creëren. Dit doe je voor het magazine dat wij uitbrengen, de diverse acties en projecten die op de planning staan, voor onze social media kanalen, onze website en andere uitingen. Ook het versturen van persberichten zal tot jouw werkzaamheden behoren. Kortom, een veelzijdige functie die geen dag hetzelfde is en waar veel te leren valt en waar je jouw creativiteit kwijt kunt! Ook foto en video behoort tot de mogelijkheden.

Gewenste profiel

Wij zoeken een communicatietalent met affiniteit met het werk van dit bedrijf. Je doet een relevante HBO-opleiding in de richting communicatie/PR/journalistiek. Het betreft een meeloopstage voor 3 tot 5 dagen in de week. Een afstudeeropdracht is bespreekbaar, maar alleen in combinatie met een meeloopstage. Het is belangrijk dat je een vlotte pen hebt, je zowel zelfstandig als in teamverband goed kunt functioneren en je moet uiteraard communicatief vaardig zijn. Ervaring met fotografie/videografie is een pré.

Wat bieden wij

Naast je werkzaamheden op kantoor, help je ook tijdens onze (super leuke!) evenementen, welke minimaal één keer per maand plaatsvinden. Tijdens je stage ga je samenwerken met een team enthousiaste collega’s op ons kantoor in Almere. We hebben een kleine stagevergoeding beschikbaar.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022