Nu solliciteren

Ontwikkel je DDD, CQRS, EventSourcing en PHP skills

Functie Developer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Nijmegen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Je gaat werken aan een functionaliteit in ons Klantenportal en Backoffice. Wij gebruiken daarvoor methodieken als zoals DDD, CQRS, EventSourcing, Ports and Adapters Architecture, TDD en technieken als RabbitMQ, PHP(8) en MySQL.

Werkzaamheden

Tijdens je stage doorloop je de hele flow van ontwikkeling. Je start dus ook met het vaststellen waar de functionaliteit aan moet voldoen en wat je nodig hebt om dit voor elkaar te krijgen. Dit doe je samen met jouw collega's van niet alleen development, maar ook van andere teams binnen dit bedrijf zoals support en engineering. Hiervoor kun je technieken als EventStorming en Domain Driven Design voor gebruiken. Het doel is, dat jouw bijdrage in productie wordt genomen. Om dit voor elkaar te krijgen, krijgt jouw bijdrage dezelfde kwaliteitscontroles als die van de rest van het team. Daardoor kun je skills ontwikkelen om jouw uiteindelijke code toekomstbestendig, leesbaar en onderhoudsvriendelijk te houden.

Gewenste profiel

Deze stageplaats past goed in de studierichtingen HBO ICT, HBO Software Development en HBO Informatica. De voorkeur gaat daarbij uit naar het 3e of 4e leerjaar.

Wij gaan graag met je in gesprek wanneer je jezelf herkent in (het merendeel van) onderstaande punten:

Wat verwachten wij van jou?

Wat bieden wij Naast de eerder genoemde persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden hebben wij jou nog veel meer te bieden. Je werkt in een gezellig team waar iedereen gelijkwaardig is, hiërarchie daar zijn we namelijk wars van. Je hebt een fijne werkplek en we bieden je de mogelijkheid om hybride te werken. Bij dit bedrijf werken we met de meest innovatieve technologieën en zijn we echt vakidioten.

Je ontvangt een stagevergoeding van 500,- per maand. Krijgt tijdens je stage een Macbook pro mee en kunt trainingen volgen.

Rootnet

Wij zijn Rootnet, een managed hoster voor Digital Agency's. Onze klanten maken de vetste websites voor de mooiste merken. En wij zorgen dat deze altijd bereikbaar zijn!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022