Nu solliciteren

Amersfoort - stagiair(e) Software ontwikkeling voor innovatieve vraagstukken

Functie Stagiair(e) Software Developer
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amersfoort
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wie wij zijn?

S+ GROUP is het innovatieve zusterbedrijf van SUMMAVIEW en ontwikkelt vindingrijke business concepten voor bedrijven met behulp van nieuwe technologie. S+ GROUP bedenkt én ontwerpt software nieuwe technologie die SUMMAVIEW binnen organisaties toepast. De missie van S+ is om nieuwe technologie bereikbaar te maken voor elke organisatie.

Ons kantoor is gevestigd in Amersfoort en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (ongeveer 5 minuten met de bus vanaf Centraal Station). Je maakt als stagiair deel uit van een jong team met passie! Fun is een belangrijk streven voor ons, daarom kan je tijdens je werkdag lekker een potje poolen met je collega's.

Functieomschrijving

Je gaat meehelpen aan innovatieve oplossingen welke gebruik maken van nieuwste technieken, zoals bijvoorbeeld Machine Learning en IoT. Naast het doen van onderzoek, ondersteun je onze developers bij het ontwikkelen van de front- en backend-applicatie. Ook zal je uitgedaagd worden om zelf prototypes te maken met nieuwe tools en technieken om de bruikbaarheid hiervan te achterhalen. Het doel is om uiteindelijk de technische haalbaarheid van bepaalde vraagstukken vast te leggen.

We geven je graag meer informatie bij een eventueel gesprek!

Vereisten

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Contactinformatie

Enthousiast geworden? Stuur dan jouw motivatie en CV naar recruitment@summaview.nl. Heb je nog meer informatie nodig? Stuur dan een e-mail of bel naar 033 301 1239.

Meer weten? Kijk hier: https://ap.lc/LtZsX

SummaView Consultancy B.V.

SummaView Consultancy B.V.

SUMMAVIEW staat voor slimme, pragmatische, zelfstandige Business Intelligence. Denk hierbij aan data-science, machine learning, database-optimalisatie en fancy dashboards. Wij zijn een jong bedrijf dat hard groeit en de komende jaren tot volle wasdom zal komen. Ons ultieme doel: organisaties beter te laten functioneren dankzij onze BI-oplossingen. SUMMAVIEW bouwt op slimme, pragmatische en zelfstandige professionals.

SUMMAVIEW werkt met experts die ervan genieten om buiten de doos te denken en innerlijk juichen als ze een ingewikkeld vraagstuk op briljant eenvoudige wijze weten op te lossen.

Wie bij SUMMAVIEW werkt, krijgt veel vrijheid en mogelijkheden. Tegelijkertijd geven wij onze mensen veel eigen verantwoordelijkheden. Innovatiedrang, probleemoplossend vermogen, persoonlijke ontwikkeling en periodieke wijsneuzerij behoren tot het bedrijfs-DNA van SUMMAVIEW.

Wij zoeken geen salonspecialisten, maar intelligente aanpakkers die met ons willen meegroeien.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022