Nu solliciteren

Commercieel medewerker gezocht bij dit bedrijf!

Functie Commercieel medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Alphen aan den Rijn
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking o.b.v. 32 uur. Uren zijn bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Functie: Commercieel medewerker Crebo: 25134 (erkend)

Ben je commercieel en wens jij opgedane theorie om te zetten in de praktijk? Dan zijn wij een toffe stageplek voor jou!

Waarom jij voor dit bedrijf wil werken?

Dit bedrijf is dé specialist in het verzekeren van motoren. Het optimaal adviseren van onze relaties over het verzekeren van hun hobby is bij ons de kerntaak. Bij dit bedrijf, gevestigd in Alphen aan den Rijn, werkt een gezellige club mensen – jij mag en kan hier jezelf zijn. Natuurlijk wordt er hier hard gewerkt, maar er is hier ook ruimte voor een gezellig geintje! Je maakt onderdeel uit van een kleiner team dus de lijnen zijn lekker kort.

De functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die zichzelf kan uitproberen in de wereld van verzekeringen en klantcontact. Wij zorgen ervoor dat je alle kneepjes van het verzekeringsvak onder de knie krijgt. Als stagiair kom je terecht in een hecht team waar je direct onderdeel van zal zijn. Vervolgens word je door Senior Adviseurs opgeleid tot Junior Adviseur. Daarbij krijg je alle aandacht en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Op de afdeling heerst er een ontspannen en gezellig sfeer. Je ondersteunt de Adviseurs maar staat ook zelf de klanten te woord. Daarbij hoort onder andere:

Wat bieden wij

Een bruto maandsalaris van: €300 o.b.v. 32 uur. Uren zijn bespreekbaar. Tevens optie voor een bijbaan tegen marktconform salaris in de (zomer) vakanties. Daarnaast:

Het hele jaar door zijn wij op zoek.

Vind jij jezelf in deze vacature? Reageer dan snel! Stuur je C.V. op en schrijf een goede motivatie per mail naar info@combimotors.nl t.a.v. dhr. E. Findik, zodat wij kunnen zien of jij de juiste match bent voor deze opdracht

Combi Motors Verzekeringen BV

Combi Motors Verzekeringen BV is dé specialist in het verzekeren van motoren. Het optimaal adviseren van onze relaties over het verzekeren van hun hobby is bij ons de kerntaak.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022