Nu solliciteren

Stagiair marketing en communicatie gezocht bij dit bedrijf!

Functie Stagiair marketing en communicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Alphen aan den Rijn
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Maart/April 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking €300 o.b.v. 32 uur.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Functie: Medewerker marketing en communicatie Crebo: 25149 (erkend)

Ben jij ondernemend en wil je mee helpen bouwen aan het online platform van Combi Motors? Dan zijn wij een toffe stageplek voor jou!

Waarom jij voor dit bedrijf wil werken?

Dit bedrijf is dé specialist in het verzekeren van motoren. Het optimaal adviseren van onze relaties over het verzekeren van hun hobby is bij ons de kerntaak. Bij dit bedrijf, gevestigd in Alphen aan den Rijn, werkt een gezellige club mensen – jij mag en kan hier jezelf zijn. Natuurlijk wordt er hier hard gewerkt, maar er is hier ook ruimte voor een gezellig geintje! Je maakt onderdeel uit van een kleiner team dus de lijnen zijn lekker kort.

De functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die zichzelf wil ontwikkelen in de wereld van marketing. Je mag mee helpen bouwen aan nieuwe producten en ontwikkelingen binnen dit bedrijf, ook krijg je een aantal eigen taken zoals:

Wat bieden wij

Een bruto maandsalaris van: €300 o.b.v. 32 uur. Uren zijn bespreekbaar. Tevens optie voor een bijbaan tegen marktconform salaris in de (zomer) vakanties. Daarnaast:

Het hele jaar door zijn wij op zoek.

Vind jij jezelf in deze vacature? Reageer dan snel! Stuur je C.V. op en schrijf een goede motivatie per mail naar info@combimotors.nl t.a.v. dhr. R. van Dijk, zodat wij kunnen zien of jij de juiste match bent voor deze opdracht

Combi Motors Verzekeringen BV

Combi Motors Verzekeringen BV is dé specialist in het verzekeren van motoren. Het optimaal adviseren van onze relaties over het verzekeren van hun hobby is bij ons de kerntaak.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2022