Nu solliciteren

ICT stage - Hilversum - Mentaal Beter

Functie Stagiaire ICT
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Hilversum
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als je stage komt lopen bij ons, word je het eerste aanspreekpunt van de organisatie waarbij je zelfstandig de calls afhandelt met uiteraard ondersteuning van jouw collega’s. Denk hierbij aan het verwerken van aanvragen omtrent een account voor een medewerker tot aan het oppakken van storingen op vestigingen of zelfs binnen de gehele organisatie. Daarnaast zal je ook werkzaamheden op locatie gaan uitvoeren samen met jouw collega’s en hen ondersteuning bieden bij diverse projecten. Je zult binnen Mentaal Beter veel gaan leren op het gebied van werkplekbeheer en netwerkbeheer. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van wat jijzelf graag zou willen leren. Maar alles is mogelijk.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Mentaal Beter Cure B.V.

Mentaal Beter is een landelijke ggz-instelling met ruim 150+ vestigingen verdeeld over heel Nederland. Dit doen wij allemaal met één doel: heel Nederland Mentaal Beter!

Vanuit het hoofdkantoor in Hilversum zijn wij verantwoordelijk voor alle ICT gerelateerde vragen vanuit al deze 150+ vestigingen. Dit kan variëren van het installeren van een laptop tot aan het inrichten van een hele nieuwe vestiging op ICT gebied. Wij hebben een hands on mentaliteit en dat verwachten we ook van jou. Onze afdeling kent in totaal 7 medewerkers; jij zal voornamelijk met 3 IT beheerders samenwerken. Hun verantwoordelijkheden liggen met name op het vlak van werkplekbeheer en de verschillende werkzaamheden op het gebied van netwerkbeheer.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022