Nu solliciteren

Energieke projectmanagementstage bij dit bedrijf

Functie Project- en Eventmanager
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een energieke, innoverende en ambitieuze stageplek in Amsterdam? dit bedrijf groeit hard en zoekt daarom een stagiair met talent voor coördineren en communiceren. Hoe tof is het als jij kan bijdragen aan gezonde en gelukkige collega’s in heel Nederland?

De naam zegt het al: dit bedrijf. Wij geven de medewerkers van onze klanten energie om hun doelen te bereiken en gelukkig en gezond in het leven te staan. Zo innoveren we de culturen bij uiteenlopende grote bedrijven. Dit doen wij door korte (online) events zoals energizers en workshops, maar ook door lange termijn trajecten. Wij zijn onder andere actief bij Nike, Heinz, Heineken, Gemeente Amsterdam en Ministerie van Defensie.

“Practice what you preach”, zeggen ze weleens. Daarom is de bedrijfscultuur bij dit bedrijf anders dan je gewend bent. Gezamenlijk lunchen, sporten en borrelen vinden we belangrijk. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en mag gezellig mee met allerlei leuke teamuitjes. De teamspirit staat bij ons hoog in het vaandel.

Werkzaamheden

Als stagiair projectmanager maak je onderdeel uit van een dynamisch team dat werkt aan cultuurinnovatieprojecten. Communicatie vormt een belangrijk onderdeel van jouw rol. Daarom is het belangrijk dat je gevoel voor de Nederlandse taal hebt. Voor de Engelse taal ook? Helemaal top. Verder komt er bij projectmanagement van alles kijken, van voorbereiding en planning tot uitvoering en afronding. Je ondersteunt daarin het team en we helpen je maar al te graag.

Bij dit bedrijf komen voordoen, meedoen en zelf doen snel achter elkaar. Dat betekent dat je snel verantwoordelijkheden krijgt binnen dit bedrijf, waardoor je in korte tijd veel leert en elke dag een stap voorwaarts zet. Natuurlijk heb je ook tijd voor een gezonde lunch (op kantoor als je wil) en een sportsessie met collega’s op zijn tijd.

Gewenste profiel

Jij bent een echte doorpakker en je vindt het leuk om veel verschillende taken uit te voeren. Het is belangrijk dat je zowel in het Nederlands als in het Engels goed kan communiceren (zowel in geschreven als gesproken taal). Ook ben jij analytisch en flexibel. Daarnaast heb jij in ieder geval: * Het dit bedrijf DNA: je wilt je ontwikkelen, bent vitaal, speels en initiatiefrijk * Je studeert aan een HBO-opleiding (leerjaar 3 of 4), bij voorkeur Communicatie, Sportmanagement, of vergelijkbaar * Een fijne en goede communicatiestijl richting klanten * Je werkt graag samen in een team en vindt sociaal contact belangrijk * Je werkt nauwkeurig en zorgvuldig * Creatief, sociaal, klantgericht en enthousiast * Je wilt en durft verantwoordelijkheid te nemen

Wat bieden wij

Energy Up wil werkend Nederland gezond en gelukkig laten leven. Hoe cool is het als jij door jouw projectmanagement skills kan bijdragen aan gezonde en gelukkige collega’s? Veel projecten hebben met sport, vitaliteit en gezondheid te maken. Het is daarom wel belangrijk dat je deze onderwerpen interessant vindt en dit ook uitstraalt.

Zie je ons en deze uitdaging wel zitten?

Solliciteer dan door jouw cv en motivatie naar info@energy-up.nl te mailen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jarn via 06 23 20 24 00 of Juliette via 06 42 48 36 67.

Energy up

Wij zijn expert op het gebied van Energieke werknemers. Als broer en zus zijn ons hele leven al gedreven door gezondheid en alles wat daarbij komt kijken. Vanuit onze passie en de vraag hoe een bedrijf het beste uit hun werknemers kan halen, hebben wij Energy Up opgericht.

Met succes maken wij organisaties gezonder en gelukkiger. Daarbij kijken we voornamelijk naar de strategie van het bedrijf en zetten programma's op die aansluiten op de visie van het bedrijf. Wij bieden een divers aanbod van lifestyle experiences, variërend van workshops tot programma's waarbij we impact maken op het thema energiek en gelukkig werken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022