Nu solliciteren

Stage Communicatie & Operatie bij internationale start-up dit bedrijf

Functie Communicatie & Operatie stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amersfoort
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Maart/April 2022
Stageduur 5 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

COMMUNICATIE & OPERATIE JOUW TWEEDE EN DERDE NAAM?

Wil jij een stage waarbij je veel klantcontact hebt, verantwoordelijkheden krijgt en ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen? Dan zoeken wij jou! Wil jij in vijf tot zes maanden leren hoe een snelgroeiend bedrijf opereert en ons daarbij helpen met jouw input? Heel graag :) De Operatie is de ruggengraat van onze organisatie en vormt de schakel tussen de klant, Sales en Marketing. Door onze snelle groei krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en de ruimte om proactief ideeën voor te stellen, uit te voeren en processen verder te optimaliseren. Dit bedrijf is op zoek naar een stagiair(e) die meerdere balletjes tegelijk in de lucht kan houden en ons ondersteunt op het gebied van communicatie, klantcontact en operationele zaken.

Wie zijn wij?

Wij zijn dit bedrijf, geboren uit liefde voor mensen en fietsen. Voor ons is een fiets niet zomaar een vervoermiddel. Voor ons is een fiets een manier om te genieten van het leven, want fietsen is goed: goed voor jouw gezondheid, goed voor de wereld en goed voor jouw portemonnee. De leasefiets is – dankzij nieuwe wetgeving – aantrekkelijker dan ooit tevoren en binnen een week geregeld. Daarom zeggen wij ook: Great minds dit bedrijf. Met als resultaat dat wij in Nederland marktleider zijn. Dit bedrijf is onderdeel van mobiliteitsprovider Pon. Wij hebben als doel om heel werkend Nederland op de fiets te krijgen.

Werkzaamheden

Jij gaat aan de slag binnen het Operatieteam van dit bedrijf Nederland. Wij hebben in totaal 60+ medewerkers verspreid over Duitsland, België en Nederland. Wij zijn een jonge organisatie in een snelgroeiende markt. Door onze snelle groei krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en de ruimte om proactief ideeën voor te stellen, uit te voeren en processen verder te optimaliseren. Begin 2021 hebben we door ons merk een frisse wind laten waaien en nu zijn we druk bezig met de vervolgstappen zetten. Hier hebben we jou bij nodig! Een overzicht van jouw taken:

Gewenste profiel

Wat vragen wij van jou?

Binnen het bedrijf staat snel schakelen centraal;; wat je vandaag bedenkt, kan morgen al live. Die manier van werken past bij je, want jij weet jouw taken goed te plannen en mist geen deadline. Gaat het toch even niet helemaal soepeltjes? Dan trek je tijdig aan de bel. Daarnaast durf je de verantwoordelijkheid voor jouw taken te nemen en, in overleg, tot uitvoering te brengen. Deze combinatie maakt dat je vanaf dag één onderdeel uitmaakt van het team.

Wat bieden wij

Naast deze super mooie uitdaging met veel vrijheid bieden wij natuurlijk nog heel veel meer:

Contactinformatie

Ben je nieuwsgierig geworden, maar heb je toch nog een vraag? Neem dan gerust contact op met Maud Meekel, te bereiken op +31 6 12 183 261 of via maud@lease-a-bike.nl

Gelijk solliciteren voor deze unieke kans zou natuurlijk hartstikke top zijn!! Klik daarvoor op de knop ‘Solliciteer direct’ hieronder en stuur ons je CV en motivatiebrief. Je hebt tot en met 5 januari de tijd om te solliciteren.

www.lease-a-bike.nl/

Sollicitatieproces: Jouw sollicitatieproces bestaat uit één gesprek. Hierin maak je kennis met Mark, Manager Operations en Maud, Operations Officer en vervolgens leer je de rest van het leuke team vanzelf kennen! Lease a Bike (Pon.Bike) / Stationsplein 19A / 3818 LE / Amersfoort 085-2089000

Lease a Bike

Lease a Bike is opgericht door mobiliteitsaanbieder Pon om het leasen van fietsen voor werknemers en bedrijven zo toegankelijk mogelijk te maken. Onze missie? Heel werkend Europa inspireren en activeren om op hun droomfiets te stappen. Zo dragen wij bij aan de gezondheid, het geluk en het welzijn van werkend Europa. Al ruim 7.000 tevreden bedrijven werken met ons samen.

Lease a Bike is geboren uit liefde voor mensen en fietsen. Voor ons is een fiets niet zomaar een vervoermiddel. Voor ons is een fiets een manier om te genieten van het leven en goed te doen.

Een glimlach op je gezicht, fiets voor fiets. Dat is waar we voor gaan. Waar je ook vandaan komt. Waar je ook naartoe gaat. Wij staan voor je klaar. Great minds lease a bike

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2022