Nu solliciteren

Uitdagende HR/Recruitment stage bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie HR/Recruitment Stage HQ
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 10 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking HBO 2e en 3e jaars, €400,00 HBO 4e jaars, €450,00 WO: €500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is de supermarkt app die het makkelijk maakt om producten thuis te krijgen die vol van smaak zijn, in het seizoen, voor een goede prijs en zonder onnodige toevoegingen. Onze missie is om beter voedsel toegankelijk te maken voor meer mensen. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Gelanceerd in 2018, gesteund door het grootste startkapitaal in jaren, is dit bedrijf nu een van de snelst groeiende scale-ups in Europa.

We gebruiken slimme technologie om ons voedsel knisperend vers bij jou te krijgen. Zonder omwegen, rechtstreeks van de bron. Dat doen we met een sterk team van mensen die goed zijn in wat ze doen. Enthousiast, eerlijk en altijd bereid om te luisteren. Naar elkaar, en naar onze klanten.

Met meer dan 500 mensen veranderen we de manier waarop Nederland boodschappen doet. We hebben hoge verwachtingen. Niet alleen van onze avocado's en verse makreel, maar ook van onszelf en de mensen met wie we samenwerken. We zijn liefhebbers van lekker eten, maar we houden ook van bouwen, kweken, helpen, regelen, leveren, verpakken, vertellen en ontwerpen. Dat deden we eerder bij bedrijven als Spotify, Coolblue, Ahold en Marqt. Maar waar je ook vandaan komt, we geven om je kracht en karakter. Samen zijn we Dit bedrijf

Binnen ons People team op het hoofdkantoor zijn we op zoek naar een HR/Recruitment stagiair(e).

Het meest trots zijn wij op ons team. Doordat we als groep van gepassioneerde, positieve en getalenteerde mensen uitstekend samenwerken, maken we onze droom om beter eten voor meer mensen bereikbaar te maken waar. Als HR/Recruitment stagiair(e) maak jij deel uit van het realiseren van deze droom door medeverantwoordelijk te zijn voor het aannemen van talent. Kom jij ons team vanaf februari of maart versterken voor minimaal 5 maanden?

Werkzaamheden

Wat je zult doen Als HR/Recruitment stagiair(e) op ons hoofdkantoor kun je veel verschillende dingen leren op het gebied van HR/Recruitment. Je ondersteunt het team bij verschillende taken, te denken aan:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022