Nu solliciteren

Hands-on Marketing, Sales & Communicatie Stage

Functie Marketing held!
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Den Haag
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 maand
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Stagevergoeding is in overleg. Deze is afhankelijk van het stage jaar en de duur van de stage.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een gezellige stagiaire die ons kan ondersteunen in onze Marketing, Sales & Communicatie processen. 

Wij 'bouwen' aan een sterk luxe merk en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Bij ons zijn we namelijk gespecialiseerd in volledige luxe renovaties van herenhuizen en villa’s.  Het uitvoeren van de renovaties is echter meer één kant van de medaille. Wij willen de ultieme customer- en brand experience neerzetten, die even veel kwaliteit uitstraalt als ons product.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij zijn gewestigd bij BINK36! Dit is de creatieve hotspot van Den Haag . Je vindt hier verschillende start-ups & ambiteuse bedrijven zoals: Design bureaus, tech companies, art studios noem maar op! Kortom, een inspirirerende plek om te zijn. ( ook als iedereen afstand moet houden)

Wij geven jou veel vrijheid in de werkzaamheden en moedigen eigen initiatief aan. Maar wij begeleiden jou ook intensief daar waar nodig en nemen je mee in het bedrijf.

Wij zijn vooral opzoek naar een stagiaire die mee kan werken, maar ook voor afstudeerstages hebben wij een aantal interessante onderwerpen op de plank liggen m.b.t.: * Customer journey * SWOT in financiële crisis scenario * Behoefte onderzoek

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022