Nu solliciteren

Wereldwijd Tech Marketing / Doel: marktleider positie in te nemen.

Functie Tech Marketing positie voor zowel inbound als outbound marketing / sales.
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Eindhoven
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf (…m) is hard op weg wereldwijd leider te worden in certification software. Natuurlijk is een goede software oplossing een randvoorwaarden om de marktleiderspositie te nemen, maar jij als startend Tech Marketing manager begrijpt dat Marketing en Sales echt zullen bepalen of wij de 1e plek zullen krijgen. Wij zitten in de overgang van het binnenhalen van de early adopters naar het bereiken van early majority (Crossing the Chasm).

Dit bedrijf gebruikt bewezen theorieën en verschillende online marketing tools. Outbound sales hebben wij tot een ware kunst verheven en inbound sales zetten wij nu met een gerenommeerd extern bureau op (Make Marketing Magic). Jouw rol is operationeel invulling geven door campagnes op te starten, analyse te maken van rapportages uit de marketing tools en te ondersteunen met dagelijkse opvolging van leads.

Jij bent kritisch en analytisch en weet dat marketing niet alleen een "numbers game" is maar dat ook de juiste boodschap naar de juiste doelgroep moet (Crossing the Chasm, focus on niche). Je komt in een klein maar gedreven sales en marketing team en mag je kennis inbrengen maar ook werken met de mooiste marketing technologieën. Afhankelijk van je interesse en compenties zal invulling gegeven worden aan je stage- of afstudeeropdracht.

Wat verwachten wij van jou?

Passie voor de nieuwste modellen die passen bij niche marketing benadering en exponentiële groei. Het resultaat van je werk moet altijd direct toe te passen zijn maar wel degelijk onderbouwd vanuit onderzoek en methoden. Wij zijn een no nonsence organisatie en die instelling verwachten wij ook van jou. Doen van onderzoek is dus geen doel opzich, het vertalen naar toepassingsmogelijkheden en concrete stappenplan(nen) is wat wij van je verwachten.

Wat heb jij eraan?

Je maakt kennis met de laatste technology, een wereldwijde roll-out en organisatie waar operational excellence tot kunst verheven is. Na deze stage / afstudeeropdracht heb je hele relevantie kennis opgedaan voor ieder snelgroeiend IT bedrijf.

Wat bieden wij jou?

Een mooie stagevergoeding, directe begeleiding, een stimulerende coach en veel vrijheid om te excelleren. Daarnaast krijg je een mooie en goed bereikbare werkplek op Eindhoven Airport.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Jouw werkhouding, leergierigheid, analytisch vermogen en handson mentaliteit zijn belangrijk om de opgedane kennis tijdens je studie ook om te zetten in een vernieuwende en succesvolle aanpak.

Wat bieden wij

Jouw inbreng en verfrissende blik worden gewaardeerd, wij zijn een open organisatie.

Een super leerzame periode met zicht op een contract na studie.

Zertic

Zetic is een snel groeiende IT organisatie met kantoor op Eindhoven Airport. Wij zoeken stagiaires en afstudeerders in Marketing, Communicatie en Applicatie ontwikkeling.

Zertic is een complete software oplossing voor certificerende bedrijven. Wij zijn succesvol met de internationale uitrol en zijn nu de nummer twee van de wereld, maar willen de absolute marktleider worden.

Om de wereldwijde uitrol te beheersen vanuit Nederland, doen wij alles op een schaalbare manier. De laatste technologieën, methoden en technieken passen wij toe om exponentieel te kunnen groeien. kortom een fantastische organisatie om voor te werken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022