Nu solliciteren

Veelzijdige HR & recruitment stage in Den Haag!

Functie Talentmanager
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie 's-Gravenhage
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 3 - 5 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking stage vergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zoek jij een stage binnen een jong, groeiend en ondernemend bedrijf waarbij je gaat samenwerken met een enthousiast en gedreven team? Waar jij echt onderdeel gaat uitmaken van het team en waar iedereen openstaat om kennis en ervaringen met je te delen en je alle fijne kneepjes van het recruitment vak te leren. De nadruk ligt op het meelopen in het team, maar een afstudeeronderzoek behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Dit bedrijf is dé ICT-detacheringsorganisatie waar het draait om mensen, intuïtie en diversiteit en binnen deze stage als onderdeel van het recruitment team ga jij je bezig houden met het werven, coachen en begeleiden van onze talenten. Je beschikt over een goede dosis energie en je schrikt niet van ad hoc zaken, want bij dit bedrijf is geen dag hetzelfde, dit zie jij als een uitdaging

Werkzaamheden

Wat ga je allemaal leren en oppakken tijdens deze stage?

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Een gave stage ervaring bij het leukste IT detacheringsbedrijf van Nederland. Je wordt onderdeel van een gedreven en gezellig team waar je gezien wordt, waar je je kunt ontwikkelen en waar successen volop gevierd worden!

Vrijblijvend even bellen met onze huidige stagiare hoe het is om hier stage te lopen, dat kan!

QISS IT

IT STARTS WITH A QISS.

BRING INTUITION TO IT
Wij houden van IT en blinken uit in de mensenkant van het vak. Niet alles kun je met data en intelligentie onderbouwen. Er is gevoel bij nodig. Bij QISS IT noemen we dat intuïtie. Wij richten ons op de communicatieve kant van IT. Geen hardcore developers, maar de functies die een brug leggen tussen de eindgebruiker en de IT-afdeling.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022