Nu solliciteren

Stageplek voor ondernemende accountmanagers in Rotterdam!

Functie Accountmanager
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Bedrag + bonus
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ken je de 60/30/10 regel? Goede verkoop is 60% luisteren, 30% praten en 10% stil zijn.

Jij bent die goede luisteraar die ook hoort wat er niet gezegd wordt, die snel kan schakelen in een gesprek en bij elkaar brengt wat de klant wil en wat wij bieden.

Ook ben jij diegene die goed kan luisteren naar een kandidaat en hoort waar zijn of haar behoefte ligt en zo de ideale baan kan aanbieden. Jij bent een sparringpartner voor de HR-manager en voor de werkzoekende.

Je bent zelfstandig en een teamplayer tegelijk. De drive om te scoren deel je met je collega’s. Dat schept een ongelofelijk goede sfeer binnen dit bedrijf. Het is een plek waar je het beste in elkaar naar boven brengt en successen deelt.

Never stop learning. Iedere ochtend begint met een dagstart. Je leert graag en snel en je ervaart iedere dag opnieuw dat het toepassen van de tips werkt. De combinatie van jouw doorzettersmentaliteit en leergierigheid is goud waard.

Werkzaamheden

Ons kantoor is midden in de stad, gemakkelijk bereikbaar en modern ingericht. Een fijne werkplek die je deelt met gezellige collega’s. Geen haantjesgedrag hier, maar een sfeer waarin we elkaar helpen en beter maken.

Carrièrekansen

Wie voor dit bedrijf werkt, deelt in het succes. Onze business groeit hard en voor jou is alle ruimte om mee te groeien. Wil je meer verantwoordelijkheden? Laat maar zien wat je kan!

Wat bieden wij

Margareth Lake Group

Margareth Lake is een bemiddeling en videomarketing bureau die zich richt op verschillende sectoren. Hierin houden wij als organisatie bezig met het vervullen van zowel de wensen van haar klanten als van haar kandidaten. Zo helpen wij organisaties met het uitzetten van een strategisch aannamebeleid of helpen we simpel weg met het opstellen van een vacature. Kortom we bieden ondersteuning waar nodig.

Naast de bemiddeling proberen wij altijd verder te kijken hoe wij iedereen op een unieke manier kunnen ondersteunen en dit doen we door middel van videomarketing en zendtijd in verschillende zakelijke programma’s op nationale en regionale zenders. Voor onze klanten in Nederland, België en Duitsland.

Wij zijn bieden onze klanten een uitgebreide pakket van televisieoptredens, social-media campagnes en recruitment. Hiermee kunnen we de publiciteit en wer

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022