Nu solliciteren

Stage Maatschappelijk onderzoek

Functie Maatschappelijk onderzoeker
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amersfoort
Uren per week 16 - 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per Maart/April 2022
Stageduur 6 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Op zoek naar een leuk stage en zin om de diepte in te gaan? Ga dan bij dit bedrijf aan de slag! Dit bedrijf zoekt stagiairs en afstudeerders die ondersteunen bij onderzoek of zelfstandig onderzoek uitvoeren rond het ontwikkelwerk.

Werkzaamheden

Denk bijvoorbeeld aan een onderzoek rondom: Informatiemanagement: Het betreft hier ondersteuning en aanvullingen op lopend onderzoek naar informatiemanagement rond maatschappelijk vastgoed bij gemeenten, onderwijs en zorg. Facilitair management: onderzoek naar de kennisinfrastructuur rond facility management, om te beginnen in het onderwijs. Nieuwe scholen: hoe krijgen we sneller nieuwe scholen? Onderzoek verschillende strategieën en werk naar een voorstel toe. Optimaal ruimtegebruik: hoe gaan we slimmer om met ruimte? Wat zijn mooie voorbeelden van goed werkende constructies voor het delen van een publiek gebouw? Waar liggen nog kansen? Verduurzaming: wat zijn belangrijke opgaven die er liggen, nu 2050 steeds dichterbij komt? Hoe krijgen we meer vaart met het verduurzamen van maatschappelijke gebouwen?

Gewenste profiel

Je volgt een studie (bij voorkeur HBO of WO) verwant aan (één van) bovenstaande thema's Enthousiast, nieuwsgierig, proactief en leergierig Affiniteit met maatschappelijke vraagstukken is een pré

Wat bieden wij

Deze stage biedt een mooie gelegenheid een poosje mee te draaien in het netwerk en het team. Verder bieden we deskundige begeleiding en een leuke werkplek in een voormalig café, aan de rand van het centrum in Amersfoort.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2022