Nu solliciteren

Allround Creative Stage - dit bedrijf Amsterdam

Functie Marketing/Concept/Events
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 36
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 1 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 180
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een unieke pick ’n mix theaterervaring in Amsterdam. Het theatergedeelte heeft niet zoals de meeste theaters één voorstelling die de hele avond duurt. Nee, in dit bedrijf zijn drie of vier voorstellingen van 20 minuten (in alle genres) drie keer op een avond te zien. Dat betekent dat elke 15 minuten een voorstelling start. Hierdoor kunnen gasten zelf bepalen hoeveel voorstellingen ze zien en wanneer ze beginnen en eindigen. Naast een gezellige avond uit biedt dit bedrijf een podium aan talentvolle theatermakers die tegenwoordig steeds moeilijker een (betaalbare) speelplek vinden om zichzelf aan het publiek te presenteren én hun nieuwe voorstellingen te spelen.

Werkzaamheden

Je ondersteunt ons bij dagelijkse werkzaamheden die komen kijken bij het runnen van een theater met horeca: van marketing tot hospitality taken. Denk aan de werving en promotie van artiesten, het opzetten van samenwerkingsverbanden, het up-to-date houden van de communicatiemiddelen zoals social media, nieuwsbrief, menukaarten, dagprogramma en het klaarmaken van theaterzaaltjes en foodbar voor de opening.

Tevens pak je zelfstandig een aantal grotere projecten op en bedenk, organiseer, promoot en coördineer je diverse nieuwe concepten binnen dit bedrijf. Denk aan high tea, burendag, theatermakersdag of andere gelegenheden.

Het betreft een allround stage waarbij je volwaardig meewerkt in het team!

Gewenste profiel

Wij zoeken... Iemand die affiniteit heeft met theater, events en horeca, met uitstekende aandacht voor detail. Een goede portie service-ethiek is essentieel om de klantervaring te garanderen. Als jij laat zien dat je zelfstandig kan werken, proactief bent, een hands-on mentaliteit hebt en bovendien wilt leren, dan liggen er voor jou veel kansen en mogelijkheden binnen het jonge bedrijf dit bedrijf. We werken in een klein, maar bevlogen team en je krijgt zeker weten veel ruimte voor eigen initiatief.

Verder voldoe je aan de volgende eisen: - HBO/WO opleiding marketing/events/hotelschool/hospitality of een opleiding die jij relevant vindt; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must; - Minimaal vijf maanden beschikbaar voor minimaal 24 uur per week; - Goede communicatieve en redactionele vaardigheden; - Zelfstandige, flexibele en doelgerichte instelling.

Wat bieden wij

Bij dit bedrijf bieden we een leerzame en afwisselende stageplaats aan waarin alle facetten van het marketing- en productievak aan bod komen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022