Nu solliciteren

Veelzijdige HBO stageplaats in hartje Amsterdam

Functie Constructeur / Ingenieurs
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 600
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een jong en fris adviesbureau voor bouwconstructies. In ons team van enthousiaste ingenieurs ligt de nadruk op een prettige samenwerking en het gezamenlijke belang om mooie en duurzame ontwerpen te realiseren. Bij dit bedrijf zijn we gespecialiseerd in onder andere complexe binnenstedelijke projcten, monumentaal erfgoed en maatwerk oplossingen waarbij we zoeken naar duurzame toepassingen.

Werkzaamheden

Op zowel HBO- als TU-niveau bestaat de mogelijkheid om via stage bij dit bedrijf praktijkervaring op te doen. Wij bieden je een op maat gemaakt leertraject en persoonlijke coaching, zodat jij het meeste uit je stageperiode kunt halen. Je zult leren modelleren, maar ook onder begeleiding aan spraakmakende projecten kunnen rekenen. Vanuit ons kantoor in hartje Amsterdam is er de mogelijkheid projecten te bezoeken en daarvan te leren.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ons bureau is gesitueerd in het hart van Amsterdam. Daardoor zitten we dicht op onze projecten en kunnen we die gemakkelijk bezoeken. Ook is ons bureau eenvoudig met OV te bereiken.

We zijn een compact en jong bureau met 8 enthousiaste medewerkers, dus de lijnen zijn kort en het team is erg persoonlijk. Je zult van iedereen binnen de organisatie begeleiding ontvangen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022