Nu solliciteren

ICT/ Elektrotechniek stagiair gezocht in Haarlem!

Functie ICT/ Elektrotechniek stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Haarlem
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 3 maand
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf ontwikkelt, in een snel veranderde AV-wereld, de volgende generatie televisie hardware gebaseerd op de laatste DVB en IP standaarden. Onze innovaties zijn terug te vinden in Set Top Boxen, HDMI-sticks, gateways en afstandsbedieningen.

Dit bedrijf ontwikkelt daarnaast hybride DVB / IP oplossingen voor multi-scherm, platform onafhankelijk interactieve diensten en Video On Demand services die werken op alle apparaten en platforms. dit bedrijf’s services stopt niet bij de levering van Set Top Boxen. We zijn volledig gefocust op de samenwerken met onze klanten, prospects zoals operators of broadcasters. dit bedrijf past de Set Top Boxen aan voor een juist en klantvriendelijke netwerkgedrag van DVB en OTT- IP Set Top Boxen. Een belangrijk onderdeel hiervan is, hoe om te gaan met software updates. Een operator niet zit te wachten op een overbelast call center. Dit is nog belangrijker wanneer er verschillende type Set Top Boxen aan een netwerk “hangen”. Deze Set Top Boxen dienen alle te worden onderhouden door de operator. Dit bedrijf specificeert de manier waarop een Set Top Box moet reageren, wanneer een software update wordt aangeboden in het netwerk. Voor onderhoudsdoeleinden specificeert dit bedrijf ook een back-up oplossingen voor het handmatig uitvoeren van individuele software-updates.

Naast de Set Top Boxen voor operators ontwikkelt dit bedrijf ook producten voor de consument. Deze producten worden via een groot distributie netwerk aangeboden. Als je alle of de meeste van deze termen begrijpt, solliciteer dan op deze baan Digitale video-uitzendingen, DVB, IP, videocodering/decodering, PCI-, USB-, Windows- en Linux-stuurprogramma's.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Rebox

Rebox
Rebox ontwikkelt, in een snel veranderde AV-wereld, de volgende generatie televisie hardware gebaseerd op de laatste DVB en IP standaarden. Onze innovaties zijn terug te vinden in Set Top Boxen, HDMI-sticks, gateways en afstandsbedieningen.
Rebox ontwikkelt daarnaast hybride DVB / IP oplossingen voor multi-scherm, platform onafhankelijk interactieve diensten en Video On Demand services die werken op alle apparaten en platforms.
Rebox’s services stopt niet bij de levering van Set Top Boxen. We zijn volledig gefocust op de samenwerken met onze klanten, prospects zoals operators of broadcasters.
Rebox past de Set Top Boxen aan voor een juist en klantvriendelijke netwerkgedrag van DVB en OTT- IP Set Top Boxen. Een belangrijk onderdeel hiervan is, hoe om te gaan met software updates. Een operator niet zit te wachten op een overbelast call center. Dit is nog belangrijker wanneer er verschillende type Set Top Boxen aan een netwerk “hangen”. Deze Set Top Boxen dienen alle te worden onderhouden door de operator. Rebox specificeert de manier waarop een Set Top Box moet reageren, wanneer een software update wordt aangeboden in het netwerk. Voor onderhoudsdoeleinden specificeert Rebox ook een back-up oplossingen voor het handmatig uitvoeren van individuele software-updates.
Naast de Set Top Boxen voor operators ontwikkelt Rebox ook producten voor de consument. Deze producten worden via een groot distributie netwerk aangeboden.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022