Nu solliciteren

VR game developer gezocht voor Amsterdamse creative VR studio

Functie Game Developer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een Amsterdamse creatieve VR productie studio waarin de focus ligt op sociale VR ervaringen. Samen met onze klanten creëren we innovatieve VR oplossingen en kunstprojecten.

Werkzaamheden

Je gaat direct samenwerken met Sammie en Mila, de oprichters van dit bedrijf. Wij werken aan VR projecten die mensen samen kunnen ervaren. Stel je voor dat je samen een headset opzet en een prachtige nieuwe realiteit in stapt. Je kan nog steeds elkaar zien, praten en aanraken. De virtuele wereld is volledig interactief en nodigt je uit om te spelen en te verbinden.

Het wordt jouw rol om de omgevingen en interacties te maken die de wereld tot leven laten komen. Wij werken graag op de Quest 2, dus het is ook belangrijk dat je modellen, omgevingen, materialen en texturen leert te optimizen voor Android. Goed kunnen coderen in C# is een vereiste.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Samenwerken in een jong team met al meer dan 8 jaar VR ervaring Leren over hoe je VR maakt, met klanten omgaat en een groot creatief project van de grond krijgt

Werken met klanten als KLM, ARTIS, OBA, UvA, ROC, en de KinderBescherming Een werkplek in onze grote studio in Amsterdam Noord(Pre Reserved) vol kunstenaars, creatievelingen, de nieuwste VR tech, games en een stagevergoeding van 300 euro

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022