Nu solliciteren

Het loopt stage en zit in de weg :-). Als je dat niét wilt horen, lees dan even door.

Functie Stage Back-End Developer in Dordrecht
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Dordrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Werkzaamheden

Je draait volledig mee met ons team. En in overleg met jou en jouw stagebegeleider bepalen wij hoe de opdracht eruit gaat zien. Dit hangt af van de tijd die jij beschikbaar hebt en het niveau waarop je werkt

Gewenste profiel

Belangstelling?

Schrijf een duidelijke motivatiebrief, waardoor wij nieuwsgierig worden naar jou! Richt je brief aan: Annette Westerhuis Bos (annette.westerhuis@sevenground.com. Wij kijken naar je uit!!

Sevenground Trading B.V.

Bij Sevenground draait het om multichannel e-commerce: het verkopen van producten of diensten op meerdere verkoopkanalen tegelijk. We zijn groot geworden door dit te doen met onze eigen merken. Inmiddels helpen we ook andere bedrijven om op deze manier hun positie in de markt te verbeteren.

Om meer inzicht te krijgen in onze eigen merken zijn we twee jaar geleden begonnen met het bouwen van software applicaties. Deze zijn inmiddels zover doorontwikkeld dat er meer dan 200 merken gebruik maken van onze systemen. Ons uiteindelijke doel is om deze als mainstream SAAS-applicaties open te zetten voor de bredere e-commerce branche.

Inzicht en innovatie
Een voorbeeld: wij bieden bedrijven de mogelijkheid om hun eigen marketingcampagnes op te zetten, en de resultaten hiervan real-time te monitoren en analyseren. Door snel inzichten te geven, kunnen merken met onze software hun producten snel en efficient optimaliseren. Hierdoor zijn ze in staat om binnen een korte tijd een betere omzet te realiseren.

Wij vertalen onze kennis van e-commerce in innovatieve software applicaties. Omdat de e-commerce branche altijd in beweging is, bewegen wij mee. We schakelen snel op het moment dat zich een knelpunt voordoet.

Snel en wendbaar
Onze software geeft merken inzicht in de ontwikkeling van hun omzet, marketingcampagnes en dagelijkse cijfers. Ook gebruiken we onze applicaties om bedrijven inzicht te geven in de vraag waarom een product succesvol is of niet. Omdat we de software voor onze applicaties zelf schrijven, kunnen we snel veranderingen doorvoeren. We weten uit eigen ervaring wat werkt en wat niet. Hierdoor worden onze tools met veel succes gebruikt door andere ecommerce bedrijven.

Kom jij erbij?
We zijn jong — of voelen ons zo — creatief, en zitten altijd vol nieuwe ideeën. Onze backlog stroomt daarom over. Het enige dat ons tegenhoudt om deze ideeën uit te voeren, is het vinden van goede mensen zoals jij.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022