Uitdagende MBO Marketing en Communicatie Niveau 4 stage

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketeer
  • Wanneer
    Ingetrokken 13 - 52 weken 24 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
    Bij sollicitatie kan er overlegd worden over salaris mogelijkheden.
Taakomschrijving

Bij dit bedrijf zoeken wij een spontane en leergierige stagiair(e), die samen met ons gezellige team het bedrijf verder wil brengen op gebied van marketing. Er is veel ruimte voor groei en een luisterend oor voor nieuwe en innovatieve ideeën.

Werkzaamheden

Dit bedrijf is actief op verschillende social media platformen. Ons doel is om met jouw hulp ons bereik op deze platformen te vergroten. De werkzaamheden zijn gefocust op de klant werven via communicatieve platformen en dit contact elke week innovatiever en beter maken. Hierbij kan ook contact via mail, Whatsapp Business en telefoon komen kijken.

Gewenste profiel

De stagiar moet een marketing gerelateerde opleiding doen op Niveau 4, MBO. Vanaf het tweede jaar binnen de opleiding ben je welkom om te solliciteren bij dit bedrijf. Ook vinden wij het belangrijk dat een stagiair enthousiast, leergierig, innovatief en vooral pro-actief is. Je mening telt binnen het bedrijf mee en mag daarom ook gehoord worden. Dit bedrijf verkoopt kappersmerken Unite en Framesi, dus interesse binnen de sector van de verkoop van kappersmerken is wel belangrijk.

Wat bieden wij

Dit bedrijf ligt in Son en Breugel op Ekkersrijt en is goed te bereiken met het openbaar vervoer vanaf Eindhoven Station. Het is een gezellig compact team wat altijd open staat voor vragen. Er is veel flexibiliteit binnen het bedrijf wanneer dit van twee kanten komt. Binnen het bedrijf is klantcontact erg belangrijk en kan je dit ook ervaren als stagiair.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Detailhandel / Groothandel / Import-Export
  • Micro (1-9)
  • Son en Breugel, Nederland