Nu solliciteren

Voor de periode van februari 2022 tot augustus 2022 hebben wij plek voor een leuke, enthousiaste en gedreven stagiair(e).

Functie HR medewerker
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Rotterdam
Uren per week 32
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 550
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Durven…. door te doen! Daar geloven wij in. Niet iedereen past bij dit bedrijf. We werken met eigenheimers, mensen met een mening, met ambities om te groeien en om samen te winnen. Dat doen we vanuit ons nieuwe hoofdkantoor in Rotterdam.

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten:

Ben je na het lezen van deze vacature geïnteresseerd solliciteer dan direct!

Werkzaamheden

Als stagiair(e) werk je mee in het team van dit bedrijf HR. Samen met 6 collega’s ben je verantwoordelijk voor het zo soepel mogelijk laten functioneren van de 16 bv’s die we rijk zijn. Je krijgt als stagiair(e) voldoende mogelijkheden om zelfstandig taken op te pakken en eigen inbreng te leveren. Al deze aspecten bij elkaar zorgen voor een dynamische en interessante stage waarin je alle facetten van HR mee krijgt

Gewenste profiel

Je houdt van uitdaging in je werk en neemt initiatief. Daarnaast ben je creatief, oplossingsgericht en communicatief vaardig. Je bent flexibel en kan snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor jouw taken.

Voor de beschikbare stageplaats zijn wij op zoek naar een HBO student die in zijn/ haar tweede of derde jaar zit.

Wat bieden wij

Dit bedrijf bestaat inmiddels 102 jaar en is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland dit bedrijf te geven door het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Het is onze missie om betaalbare, duurzame woningen in goed bereikbare en gezonde leefomgevingen te maken. Omgevingen die uitnodigingen tot ontmoeten, bewegen en ontspannen. Natuurinclusief bouwen en ontwikkelen is onze norm, waarbij we de biodiversiteit verbeteren en negatieve klimaatimpact verkleinen. Om dit te bereiken, geven we creativiteit alle ruimte. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in dit bedrijf is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022