Nu solliciteren

Front office stagiair gezocht bij vakantiepark Mölke!

Functie Front office stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Zuna
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juni/Juli 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en leuke stage in een gezellig team? Dan ben je bij vakantiepark Mölke aan het goede adres! Lees gauw verder.

Mölke ligt in Zuna, naast Rijssen aan de Regge. Mölke is een veelzijdig recreatiebedrijf met een 5-sterren vakantiepark, partycentrum en kindvriendelijk restaurant. Het is een bruisend en ambitieus bedrijf, waar we iedere dag alles uit de kast halen om de gast onze #slowliving experience te laten ervaren!

Onze front office is hét kloppende hart van het bedrijf. In deze functie ben je een onmisbare schakel in het werkproces. Je checkt vakantiegasten in- en uit, verricht balie- en administratieve werkzaamheden en bovenal zorg je voor een tevreden gast. Wat een front office stage bij Mölke extra leuk maakt is dat je tijdens je stage niet alleen werkzaam bent op onze receptie, maar ook verse producten verkoopt in de streekwinkel, in het zomerzonnetje bootjes verhuurt en over het park rijdt om onze gasten na aankomst te verassen met een gebakje.

Iedere dag maak jij de herinneringen van onze gasten onvergetelijk! Hierdoor is geen dag hetzelfde en ga jij dagelijks met een goed gevoel naar huis.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Een bijzondere werksfeer. Mölke is een familiebedrijf waarin de sfeer onder collega’s voorop staat. Wij geloven erin dat deze sfeer de basis is voor de sfeer die wij over willen brengen op onze gasten. Je moet gaan vergeten dat je aan het werk bent en lekker genieten van je team en het contact met de gast. In deze omgeving kun jij je helemaal ontplooien. Mölke is ambitieus, naast ons vakantiepark in Zuna hebben we ook een 2e locatie in Holten, hier vertellen we je graag meer over.

Ook niet geheel onbelangrijk, bij ons ontvang je een stagevergoeding.

Jouw sollicitatie

Je kunt jouw sollicitatiebrief met C.V. mailen aan vacatures@molke.nl, t.a.v. Denise van de Maat, Molendijk 107, 7466 PD Zuna. tel: 0548-512743.

Meer stages bij Mölke

Ben je op zoek naar een superleuke stage, maar sluit deze vacature niet helemaal aan bij jouw superkrachten? Er staan nog meer vacatures open. Zie jij jezelf bijvoorbeeld lekker meewerken bij onze technische dienst of in ons animatieteam? Of wil jij een bijdrage leveren aan onze marketingteam? Kijk snel op www.molke.nl en solliciteer snel!

Molke Recreatie

Werken bij Mölke betekent werken bij het leukste vakantiepark en partycentrum van Nederland! Wil jij je begeven in vakantiesferen, gasten blij maken en deel uitmaken van ons supergezellige team waar je je in no-time thuis voelt? Bekijk dan snel of er een leuke vacature is die past bij jou!

We zoeken nieuwe stagiaires voor verschillende afdelingen op ons vakantiepark. Heb je een uitnodiging gekregen voor een functie die niet helemaal in jouw straatje past? Bekijk dan snel onze andere vacatures! Stage Online Marketing • Stage Front Office • Stage Food en Beverage • Stage Animatie • Stage Technische dienst • Stage Techniek en groen.

Neem gerust contact met ons op! https://www.molke.nl/werken-bij-molke#stagelopen

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022