Nu solliciteren

Front office stagiair gezocht bij vakantiepark Mölke!

Functie Front office stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Zuna, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en leuke stage in een gezellig team? Dan ben je bij vakantiepark Mölke aan het goede adres! Lees gauw verder.

Mölke ligt in Zuna, naast Rijssen aan de Regge. Mölke is een veelzijdig recreatiebedrijf met een 5-sterren vakantiepark, partycentrum en kindvriendelijk restaurant. Het is een bruisend en ambitieus bedrijf, waar we iedere dag alles uit de kast halen om de gast onze #slowliving experience te laten ervaren!

Onze front office is hét kloppende hart van het bedrijf. In deze functie ben je een onmisbare schakel in het werkproces. Je checkt vakantiegasten in- en uit, verricht balie- en administratieve werkzaamheden en bovenal zorg je voor een tevreden gast. Wat een front office stage bij Mölke extra leuk maakt is dat je tijdens je stage niet alleen werkzaam bent op onze receptie, maar ook verse producten verkoopt in de streekwinkel, in het zomerzonnetje bootjes verhuurt en over het park rijdt om onze gasten na aankomst te verassen met een gebakje.

Iedere dag maak jij de herinneringen van onze gasten onvergetelijk! Hierdoor is geen dag hetzelfde en ga jij dagelijks met een goed gevoel naar huis.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Een bijzondere werksfeer. Mölke is een familiebedrijf waarin de sfeer onder collega’s voorop staat. Wij geloven erin dat deze sfeer de basis is voor de sfeer die wij over willen brengen op onze gasten. Je moet gaan vergeten dat je aan het werk bent en lekker genieten van je team en het contact met de gast. In deze omgeving kun jij je helemaal ontplooien. Mölke is ambitieus, naast ons vakantiepark in Zuna hebben we ook een 2e locatie in Holten, hier vertellen we je graag meer over.

Ook niet geheel onbelangrijk, bij ons ontvang je een stagevergoeding.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-11-2022