Nu solliciteren

Afwisselende stages communicatie / public relations (MBO / HBO / Universitair) bij een communicatiebureau in Amersfoort)

Functie stage communicatie / PR
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Hoevelaken
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf zijn we op zoek naar enthousiaste, leergierige en creatieve stagiair(e)s communicatie en PR. Wil jij graag voor nationale en internationale merken werken aan social media campagnes, perscontacten, events, marketingplannen, het opzetten van een communicatiestrategie, productlancering en meer?

Kom dan eens bij dit bedrijf stagelopen! We bieden leuke afstudeer- en meewerkstages van 4 tot 7 maanden die we samen met jou vormgeven zodat het perfect aansluit op wat jij wilt leren! Vaste onderdelen van een stage bij dit bedrijf zijn het monitoren en analyseren van het effect van onze campagnes, contentcreatie en creatief meedenken aan onze campagnes en evenementen. Jouw inbreng is zeer welkom!

Voor afstudeerders bieden we een diverse onderzoeksmogelijkheden die we graag met je bespreken. Denk aan de rol van het metaverse in een communicatiestrategie, de impact van hybride werken op interne communicatie of de veranderende consumentenverwachtingen en de impact daarvan op de marketing- en communicatiestrategie van merken.

Wil je het PR- en communicatievak leren bij een prijswinnend, internationaal opererend bureau? Neem dan contact op voor meer informatie. Misschien zien we je snel?

Ons hoofdkantoor zit in Hoevelaken (bij Amersfoort), maar we werken hybride (thuis, op kantoor, op locatie of op ons satellietkantoor in Amsterdam).

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Afwisselende stage communicatie en PR bij een internationaal bureau

DOK30 Communicatie

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022