Nu solliciteren

Recruitment Specialist gezocht bij dit bedrijf in Woerden!

Functie Recruitment Specialist
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Woerden
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wat jij gaat doen

Vanuit een gezamenlijk opgesteld recruitmentplan begin jij de dag doelgericht en met veel enthousiasme. Jij bedenkt op welke creatieve manieren het netwerk kan worden uitgebreid. Je bent zelf startend en verantwoordelijk als het gaat om jouw werkzaamheden maar je kan daarin de steun en expertise van je collega’s verwachten. Je definieert samen met je collega welke doelgroepen interessant zijn. Daarbij kijk je waar je doelgroepen online aanwezig is en op welke manier zij getriggerd worden om een gesprek met je aan te gaan. Je werkt met platformen als Facebook, Instagram, LinkedIn, eigen blog, Indeed en andere jobboards. Alles bij elkaar dus een zeer verantwoordelijke en veelzijdige stage. Wij kunnen niet wachten er samen met jou een succes van te maken!

Waar je terecht komt

Als Recruiter maak jij deel uit van dit bedrijf. Deze jonge en gedreven organisatie zet zich dagelijks in om het leven van technici wat meer vreugden te bieden. Met als belangrijkste waarde plezier, ontwikkeling en afspraak = afspraak maken we dagelijks mensen gelukkig met hun nieuwe uitdaging. Als Recruiter ben jij de drijvende krachten achter ons succes op de huidige arbeidsmarkt, een kandidatenmarkt waarbij het bereiken en vinden van dé juiste match de ultieme uitdaging is. Mede dankzij jou vinden steeds meer mensen dé baan die bij hen past. Goed werk! Jij zorgt ervoor dat kandidaten onze vacatures vinden en jij zorgt ervoor dat jij de technici actief benadert. Hierin begeleiden we je graag, want succes bereik je samen. Daar zijn wij van overtuigd! Je levert hierbij een actieve bijdrage als Recruiter, het schrijven van teksten, het opzetten en beheren van campagnes en het benaderen van potentiële nieuwe technici.

Wie jij bent

Wij zoeken een echte recruiter, die het leuk vindt om de juiste technici te bereiken en te verbinden met dit bedrijf! Iemand die het leuk vindt om teksten te schrijven, online recruitment campagnes op te zetten, searchen van de juiste technici, creatief is en veel eigen ideeën en initiatieven heeft. Daarnaast kan je jezelf vinden in de onderstaande punten:

• ik ben enthousiast en leergierig. • ik ben resultaat gericht. • ik vind het leuk om te schrijven. • bij mij is een afspraak een afspraak. • ik ben zelfkritisch.

Wat wij bieden

Wij bieden een leerzame en uitdagende stage omgeving met de leukste collega’s en relaxte werkomgeving, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent. Daarnaast krijg je bij ons:

• een stagevergoeding van € 350,-. • een ongekend goede werksfeer en een informele bedrijfscultuur. • de unieke kans om in een jonge organisatie je stempel te drukken. • goede begeleiding met veel aandacht vanuit je bedrijfsmentor. Leren en ontwikkelen staat bij ons centraal.

Kento

KENnis Techniek en Ontwikkeling
Ons streven is om de collega’s, de partners en onszelf verder te ontwikkelen. Elke dag een beetje.

Vanuit een duidelijke focus en met een groot en sterk netwerk verbinden wij technisch specialisten met interessante opdrachtgevers. Het specialisme, de partners en onze ervaring maakt dat wij altijd de perfecte match tot stand kunnen brengen.

Het vinden van de juiste uitdaging gecombineerd met gerichte opleidingen en goede begeleiding maakt dat technische vakmensen bij ons hun ambities waarmaken.

Wij zijn een organisatie die niet houdt van strakke lijnen, regeltjes om regeltjes, plat bewandelde paden en ouderwetse rangordes. Wel staan we voor mensen te laten doen waar ze goed in zijn en plezier uithalen!

Kwaliteit
Wij streven naar de hoogste haalbare kwaliteit in onze dienstverlening. Met als doel: tevreden mensen!

Eerlijk & Betrouwbaar
Ja = ja, nee = nee en afspraak = afspraak. Je verantwoordelijkheid nemen. Dat staat bij ons voorop.

Passie & Plezier
Het werk kunnen doen waar je sterk in bent en plezier uithaalt is in onze ogen de sleutel naar succes.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022