Nu solliciteren

Uitdagende meewerkstage Mechatronica in Twente

Functie Product Engineer mechatronica
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Borne
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is op zoek naar enthousiaste, gedreven en leergierige stagiaires om het team te versterken. Hou je van een uitdaging, wil je wat bereiken tijdens de stage, dan hebben wij de ultieme stageplek voor jou!

Dit bedrijfzoekt het hele jaar door naar stagiaires voor sales, communicatie en engineering.

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het transporteren van productstromen voor restverwerking middels vacüumsystemen voor de voedingsmiddelen industrie. We zijn een jong en dynamisch productie bedrijf, die wereldwijd acteert. In onze bedrijfshal hebben we een eigen testinstallatie staan. Bij ons ga je NIET planten water geven, papier versnipperen en de werkplaats aanvegen, maar bij ons GA je juist aan jezelf werken door echt mee te werken in het bedrijf, werken in teams en zelfstandig opdrachten uitwerken.

Dit bedrijf helpt stagiaires verder te komen, en we hebben al succesvol diverse stagiaires opgeleid. En bovenal, je wordt gerespecteerd binnen de organisatie.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

  1. Een stage / afstudeerplek in Twente
  2. De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en ervaring op te doen
  3. Een informele, positieve en gezellige werksfeer
  4. Onderzoeken, meewerken en vooral blijven leren
  5. Een stagevergoeding

Ben je enthousiast geworden en zie je jezelf al stage lopen bij HYTT? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten neem dan ook contact op. Stuur een mail met je sollicitatiebrief en CV naar igor@hytt.eu.

Tot snel op ons kantoor en in de bedrijfshal!

Hytt Hygienic Transport systems

Wij, HYTT Hygienic Transport systems & Technologies, zijn gespecialiseerd in het transporteren van verschillende soorten producten, die verschillen van bij-producten tot eindproducten. De hoge kwaliteit vacuüm oplossingen zijn geschikt voor productielijnen in de voedselverwerkende industrie en professionele keukens. Het buizensysteem is schaalbaar om te voldoen aan de wensen van de klant. Het systeem zorgt voor een toename van de hygiëne, een toename van efficiëntie, een vermindering van het risico op kruisbesmetting en een toename van de veiligheid. En dit allemaal in combinatie met een duurzaam systeem en efficiënt gebruik van materialen.

Ons HYTT vacuüm transportsysteem kan worden geïmplementeerd in nieuwe en bestaande slachthuizen voor varkens, runderen en kippen, in groente & fruit verwerkingsbedrijven en voor de visverwerking.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022