Nu solliciteren

Sales bij Virtual Reality Bedrijf in Utrecht!

Functie Sales stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wie wij zijn

Wij zijn een full service VR/AR hardware distributeur en werken vol passie aan het toegankelijk maken van VR/AR concepten voor zakelijk gebruik. Samen met onze klanten proberen wij  de grenzen te verleggen van wat er mogelijk is. 

Wij hebben 6 afdelingen; marketing, sales, creative, development, 3D & operations.  De energie en drive is hoog met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. Dit komt ook tot uiting in de sfeer op ons prachtige kantoor in Utrecht.

Werkzaamheden

Als stagiair ben je volwaardig lid van het sales team met je eigen taken, verantwoordelijkheden fouten en successen. Je neemt je taak serieus, bent gedreven en kan duidelijke communiceren richting je teamleden. Fouten maken mag, onzeker zijn ook. Je bent hier om te leren en krijgt alle support van je teamleden.\ \ Je werkzaamheden zijn o.a.:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Uil VR Solutions BV

Wat wij maken
We maken VR, AR en 360-content voor diverse toepassingen; van werving en training tot marketing en sales. Met ons team van developers, 3D-artiesten, videomakers en creatives vinden wij de beste oplossing voor jouw use case.

Inmiddels hebben wij honderden projecten voltooid vanuit onze vestigingen in Nederland en Duitsland. Wij creëren waarde in het speelveld tussen experience, technologie en innovatie. Voor multinationals, lokale bedrijven en startups, over de hele wereld.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022