Nu solliciteren

3D stagiair gezocht bij VR Solutions in Utrecht!

Functie 3D stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn een full service VR/AR agency dat vol passie werkt aan de toekomst van immersive media. Samen met onze klanten ontwikkelen wij innovatieve concepten die de grenzen verleggen van wat mogelijk is.

Sinds onze oprichting 5 jaar geleden zijn wij uitgegroeid tot 40 medewerkers. Daarnaast worden wij geholpen door een leger aan parttimers en freelancers. De energie en drive is hoog met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. Dit komt tot uiting in de sfeer en gedrevenheid op ons prachtige kantoor in Utrecht.

Werkzaamheden

Je gaat meewerken in producties van het 3D team, je gaat nieuwe werelden bedenken en deze tot leven brengen met input van eigen creativiteit. Ook zal je betrokken worden in het concept, om mee te denken over de uiteindelijke visuele uitingen.

De grote hoeveelheid gevarieerde projecten zorgen ervoor dat je aan het eind van je stage een solide set aan skills hebt. Je gaat aan de slag met virtual reality, augmented reality en alles wat te maken heeft met nieuwe technieken. Je werkt aan marketingcampagnes maar ook aan educatieve projecten.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben je enthousiast? Stuur je CV + korte motivatie dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Uil VR Solutions BV

Wat wij maken
We maken VR, AR en 360-content voor diverse toepassingen; van werving en training tot marketing en sales. Met ons team van developers, 3D-artiesten, videomakers en creatives vinden wij de beste oplossing voor jouw use case.

Inmiddels hebben wij honderden projecten voltooid vanuit onze vestigingen in Nederland en Duitsland. Wij creëren waarde in het speelveld tussen experience, technologie en innovatie. Voor multinationals, lokale bedrijven en startups, over de hele wereld.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022