Nu solliciteren

(Online) Marketing-communicatie stagiair(e) in Amsterdam gezocht

Functie (online) marketing-communicatie medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Voor de webshop van dit bedrijf Sale zijn wij op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e) die samen met ons marketingteam zal werken aan onze online communicatie en marketing werkzaamheden.

Werkzaamheden

Binnen dit bedrijf Sale zijn er vele mogelijkheden voor een gezellige en leerzame stage. Wij kijken per student wat hij of zij wil leren en plannen hier de opdrachten omheen. Zo kan je in samenwerking met ons marketingteam meewerken aan het bedenken en creëren van de online campagnes op facebook en instagram. Ook zoeken we iemand die het adverteren op TIK TOK mee wil helpen opzetten. Ben je meer geïnteresseerd in Google search? Dan kan je samen met ons professionele Google Search bureau aan de slag om onze campagnes te optimaliseren en te verbeteren. Zo leer je alle facetten van online marketing in je stage en kan je verdiepen in datgene waar jouw interesse ligt.\ Wij verkopen baby en kinderkleding online. Het is natuurlijk leuk als je hier affiniteit mee hebt maar de theorie is voor iedere webshop hetzelfde en wat je bij ons leert kan je op iedere webshop toepassen.\ Naast het marketing gedeelte van de stage loop je ook mee in alle dagelijkse werkzaamheden van de webshop.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Stagevergoeding 400 euro

PINC BV

PINC Sale is een sample sale organisatie uit Amsterdam met vestigingen door heel Nederland. Tijdens onze sales geven wij hoge kortingen op actuele mode collecties van populaire dames en kindermerken. Daarnaast hebben we een webshop met baby- en kinderkleding.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022