Nu solliciteren

Online Marketing Stage

Functie Marketing medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Groningen
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Hoi, wij zijn …: een online marketing bureau in Groningen. Als klein team werken we elke dag aan de mooiste websites en vetste marketingcampagnes. Daarnaast kijken we continu naar nieuwe technieken en tooltjes. Daarom worden we enthousiast van nieuwe ontwikkelingen waar we onze tanden in kunnen zetten. Zo maken we het digitale landschap beter, een klant per keer.

Werkzaamheden

Als online marketing stagiair bij … zal je veel leren en onderdeel worden van het internetmensen team. Bij ons zal er veel ruimte zijn om ook echt zelfstandig te werken.

Je gaat…

Het team

Je werkt samen met de developers, designers en marketeers aan en voor verschillende klanten en opdrachten. Je krijgt zowel doorlopende als losse projecten in handen om het werk lekker afwisselend te houden. Los van klant werk doen we interne brainstorms om als bedrijf nog verder te groeien.

Gewenste profiel

Wie zoeken we eigenlijk?

Wij zijn op zoek naar een online marketing stagiair die van marketing en content schrijven houdt. Daarnaast zijn we op zoek naar een kandidaat die over het volgende beschikt:

Jij hebt…

Daarnaast denk je in oplossingen en ben je niet bang om je eigen mening te geven. Omdat je in een klein team gaat werken zijn wij ook op zoek naar een goede teamplayer. Heb jij los van bovenstaande skills ervaring met bijvoorbeeld: html/css/Wordpress/adwords/analytics: dan heb je een streepje voor.

Wat bieden wij

Wat wij te bieden hebben

Verder willen wij dat onze stagiaires een leuke stagetijd hebben daarom bieden wij bovenop de stageplek ook nog het volgende:

internetmensen.nl

Wij optimaliseren websites en verbeteren het online resultaat door middel van onder andere SEO, SEA, Social media & Emailmarketing. Vanuit Groningen. Wij vinden het erg leuk ons te verdiepen in wat onze klant verkoopt en hoe het bedrijf van onze klant werkt. We bundelen de kennis van de klant met onze kennis en werken samen aan succes!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022