Nu solliciteren

Ben jij die talentvolle online marketeer die ons jonge bedrijf komt versterken?

Functie Online/Social Media marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Uden
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Je leert als stagiair bij dit bedrijf ontzettend veel. Niet alleen van je collega’s en van klanten, maar vooral van het zelfstandig aan de slag gaan. We geven je veel vrijheid dus vinden het belangrijk dat je hier goed mee om kunt gaan. We zijn geen massale organisatie waarbij je continu met hetzelfde klusje bezig bent en je kunt dus erg veel leren. Benieuwd naar wie wij zijn en wat je gaat doen? Lees dan snel verder…

We zijn momenteel op zoek naar creatieve versterking voor dit bedrijf. Dit bedrijf is een online platform voor ondernemers die landingspagina's willen maken. Een onderdeel hiervan is een blog website, waar jij als gast blogger voor mag gaan schrijven. Verder zijn we natuurlijk druk met het creëren van content voor onze social media kanalen en kun jij je creativiteit hier helemaal op los laten. Ook hebben we non stop social media campagnes lopen voor het werven van nieuwe klanten. Je gaat dus aan de slag met het opzetten van bijvoorbeeld Facebook en Instagram advertenties en alles wat daarbij komt kijken.

Ook verzorgen we online trainingen voor onze leden op het gebied van landingspagina's. Uiteraard heb jij toegang tot al onze online trainingen dus zul je enorm veel gaan leren. Heb jij de kennis en voldoende lef om zelf een training te maken en op te nemen? Dan geven wij je graag de kans om je hier in te ontwikkelen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Dus wil jij tijdens jouw stage zowel veel leren maar ook veel lol hebben, reageer dan op onze vacature!

AdPage

Wij zijn AdPage, een online landingspagina tool voor ondernemers. We zijn een startup die recent een nieuwe geautomatiseerde campagne tool heeft gelanceerd. Ja precies, dat is dus ons kindje AdPage. Met onze tool kun je in een handomdraai effectieve landingspagina’s maken en publiceren. Bij AdPage zijn we veel bezig met online marketing voor onze klanten. Bijvoorbeeld met het creëeren en inzetten van pakkende social media campagnes.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022