Nu solliciteren

Redactiestage in Rotterdam bij reisplatform & blog

Functie Webredacteur
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor, WO-Bachelor
Locatie Rotterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 2 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Passende stagevergoeding met uitzicht op een baan na je studie.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als webredacteur (redactiemedewerker) werk je aan teksten (blogs schrijven), vormgeven en andere content-uitdagingen voor onze reisplatforms, zoals … en …, en goed bezochte reisblogs … en …. Je vindt het leuk om te schrijven (Nederlands) en je hebt een neusje voor onderwerpen, als bijzondere overnachtingen, buitenactiviteiten en de leukste bestemmingen in Nederland en Europa.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Enthousiast geworden? Reageer dan snel op deze vacature en stuur je motivatie en CV naar dirk@reiscompany.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Dirk op 010-8449512.

Reiscompany

Reiscompany is een online uitgever in de online reissector van verschillende vakantieplatforms en 2 reisblogs, waaronder Charmecamping.nl, Natuurcamping.nl, Zininfrankrijk.nl en Dolopreizen.nl. Met onze platforms bereiken wij wekelijks ruim 50.000 bezoekers. Op onze platforms vind je meer dan 4500 accommodaties, zoals campings, vakantiehuisjes, safaritenten en vakantieparken in alle soorten en maten. Op onze blogs publiceren wij dagelijks Top-10 lijstjes over de mooiste vakantieplekjes, sportieve activiteiten en leukste accommodaties in Nederland en buitenland. Om onze blogs en accommodaties extra onder de aandacht te brengen, versturen wij wekelijks nieuwsbrieven en posten wij dagelijks op Social media.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022