Nu solliciteren

Uitdagende stage Online Marketing in Eindhoven. Meewerk- of afstudeerstage | Start vanaf augustus/september 2022.

Functie Meewerk of afstudeerstagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Eindhoven
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende, veelzijdige en leerzame stageplaats? Ben jij een echte aanpakker? Ben jij altijd op de hoogte van de laatste Online Marketing trends? En wil jij het beste uit jezelf te halen en helpen om ons bedrijf te laten groeien?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen ons Online Marketing team is geen dag hetzelfde en werk je in een dynamische omgeving. Daarom is snel schakelen belangrijk. Je werkt voornamelijk vanuit ons kantoor in Eindhoven (Microlab Strijp S). Bij ons zijn er ook volop mogelijkheden om parttime te blijven werken na je stage. Tot nu toe zijn alle voormalige stagiaires parttime aan het werk bij ons (geweest) om ons te ondersteunen met diverse Online Marketing of sales activiteiten.

Om onze hoge kwaliteit dienstverlening te handhaven willen we ons bruisende team uitbreiden met een Online Marketing stagiaire die interesse heeft in klantcontact, Google, Social Media, websites en SEO.

Een stage bij dit bedrijf houdt in dat je vooral koffie haalt. Nee joh, natuurlijk niet ;)! Jij draait volledig mee in ons team en werkt mee aan het succes van onze klanten! Als online marketeer in spé is het je doel om het maximale voor elke klant te behalen. Je leeft je in in onze potentiële klanten, en in samenwerking met je collega’s ben je altijd op zoek naar meer verkopen, bezoekers en verbeteringen. Geen enkele ontwikkeling in de markt ontgaat je en samen met je collega’s uit het Online Marketing team, vergroot je zo continu je kennis.

Enkele voorbeelden van werkzaamheden:

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Pas jij binnen bovenstaand profiel of ken je iemand die hier binnen past? Stuur dan je CV + motivatie naar office@alonamarketing.nl

Voor vragen kan je tussen 09:00 en 17:00 uur bellen naar +31620606067.

Ik kijk uit naar je reactie!

Charlotte van Laarhoven | Alona Marketing

Alona Marketing

Alona Marketing is een expert op het gebied van online marketing. Wij helpen bedrijven in Nederland met meer zichtbaarheid op internet (Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube), websites en advies op maat. Wij werken voor zo'n 70 verschillende snelgroeiende bedrijven in verschillende sectoren.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022