Nu solliciteren

HBO student, Den Bosch, Managementsysteem, Veiligheid

Functie EHS Project Engineer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Den Bosch
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

In verband met de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen in ons bedrijf vallen wij onder de BRZO (Besluit Risico’s Zware Ongevallen) regeling. Om te voldoen aan alle wet- en regelgeving op dit gebied moeten wij de komende periode werken aan het professionaliseren van ons VeiligheidsBeheersSysteem (VBS). Dit systeem bestaat o.a. uit de volgende onderdelen:

Als stagiair ga je een belangrijke bijdrage leveren om er voor te zorgen dat het VBS verder professionaliseert. Dit betekent o.a. dat je plannen maakt en uitvoert die erop gericht zijn om onze veiligheidscultuur om te vormen van reactief naar proactief.

Possehl Electronics

Possehl Electronics Nederland BV is gevestigd in ’s-Hertogenbosch en maakt onderdeel uit van de Possehl Electronics Groep, een wereldwijd opererend productiebedrijf met vestigingen verspreid over Europa, Azië en de VS. Possehl is een galvanisch bedrijf en legt zich toe op het produceren van bandgedragen materiaal (leadframes) ten behoeve van elektronische componenten en het (mede)ontwikkelen van nieuwe producten, processen en technologieën binnen de automotive markt.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022