Nu solliciteren

Graphic/UX Design Stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf!

Functie Graphic/UX Design Stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ha nieuwe vriend/vriendin!

Ben jij per februari 2022 op zoek naar een plek waar lol, kwaliteit en service op 1 staan en je daarnaast je passie voor Graphic en UX design verder kan ontplooien tot een hoger niveau? Dan hebben wij een stageplek voor jou! Voor ons team zoeken wij een proactieve, ambitieuze en gezellige stagiair(e) die zowel de visuele/functionele uitstraling van onze klanten kan versterken als de naamsbekendheid van dit bedrijf verder kan uitbouwen!

Werkzaamheden

Ben jij er van overtuigd dat design meer is dan hoe het eruit ziet, maar dat het ook is hoe iets werkt? Precies, wij ook. Design is overal en zo zien wij jou ook graag overal. De belangrijkste taken die tot jouw prachtige pakket behoren gedurende jouw stage (en nee, wij doen niet aan imponerende lange lijsten):

Gewenste profiel

Los van een goede dosis energie, positiviteit, humor en ambitie vinden wij het belangrijk dat je echt passie hebt voor wat je doet en daar nog beter in wilt worden. Om dan toch het samen te vatten in een profiel, vragen wij het volgende van je:

Wat bieden wij

Stel je een plek voor die is gebouwd rondom jouw ontwikkeling. Waar kantoorpolitiek en 80-urige weken gewoon geen optie zijn. Voeg vrienden, lol en passie toe, plaats het in een leuke, flexibele startup omgeving en je hebt een idee van hoe we werken. Daarnaast ga je aan de slag voor toffe klanten waarin wij zelf ook geloven. Hieronder enkele voorbeelden van wat wij jou als Digital Marketing Stagiair(e) bieden:

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022