Nu solliciteren

Uitdagende stage. Een eerste stap in je professionele carrière!

Functie Marketing/Sales, HR, en Business & IT
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Eindhoven
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over ons

Split\~Vision is een softwarebedrijf dat zich richt op de digitale transformatie van bedrijven. Dat wordt gedaan door advies te geven op het gebied van de informatievoorziening. Split\~Vision heeft het platform GoverMaxx ontwikkeld, een No Coding Business platform dat wordt gebruikt voor de digitalisering van organisaties. Met een no coding platform kunnen softwaretoepassingen doorgevoerd worden zonder daarbij ingewikkelde codes te gebruiken.    

Om in deze Champions League mee te draaien heb je uiteraard de juiste spelers nodig om een topteam samen te stellen. Heb jij de potentie één van deze spelers te worden? Wil jij onderdeel vormen van deze high-end-omgeving, waarbij tegelijkertijd een zeer pragmatische en down-to-earth mentaliteit heerst?

Split\~Vision biedt op vele disciplines uitdagende stagemogelijkheden voor studenten.  Op dit moment zijn wij op zoek naar stagiaires in de richting van Marketing/Sales, HR en Business & IT. Ben jij op zoek naar een derdejaars stage of afstudeerstage dan hebben wij een mooie opdracht voor jou!

Werkzaamheden

Jouw doel en uitdaging

Dit is afhankelijk voor welke stage je solliciteert.

We maken de opdracht passend op jouw achtergrond en leerdoelen.

Gewenste profiel

**Wie ben je? **

Je bent sociaal, flexibel, een doorzetter en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Daarnaast beschik je over een can-do mentaliteit. We vragen van jouw een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en HBO/WO werk- en denkniveau.

Wat bieden wij

**Wat bieden wij   **

Wij hechten veel waarde aan eigen initiatief, inzet, enthousiasme en motivatie. Is jouw enthousiasme gewekt na het lezen van deze vacature en ben je overtuigd binnen ons team te passen, dan dagen wij jou uit om direct te reageren via hr@splitvision.nl of solliciteer direct hieronder!

Split~Vision

Split~Vision is een snelgroeiende adviesorganisatie en state-of-the-art software ontwikkelaar, van origine gevestigd in Eindhoven. Wij begeleiden opdrachtgevers bij hun digitale transitie. Op het allerhoogste niveau.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022