Nu solliciteren

Uitdagende planning & administratie meewerkstage bij dit bedrijf in Zoetermeer!

Functie Planning & Administratie
Opleidingsniveau MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Zoetermeer
Uren per week 16 - 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300 - 550
Salaris opmerking MBO:    € 300,- per maand HBO:     € 450,- per maand WO:       € 550,- per maand
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe studenten om onze projecten en opdrachten tot een mooi einde te brengen! Wij vinden het belangrijk om jou de optimale plek en begeleiding te bieden en persoonlijke ontwikkeling staat naast de inhoudelijke opdracht dan ook voorop!

Momenteel hebben wij een uitdagende meewerkstage planning & administratie open staan op onze afdeling operations!

Al onze openstaande stageplaatsen kun je terugvinden op …/vacatures. Wij raden je aan om via onze vacaturepagina te solliciteren. Staat er geen geschikte stageplaats voor jou bij? Stuur dan een open sollicitatie naar … zodat wij intern kunnen kijken of er een stageplaats gecreërd kan worden. Neem ook eens een kijkje op ons instagram account: …m/dit bedrijf/

Werkzaamheden

Je vindt het interessant om werkervaring op te doen bij een organisatie waar geen dag hetzelfde is en je veel kunt leren! Je maakt deel uit van de afdeling Operations, waarbij je samen met een hecht team van collega's werkzaamheden gaat uitvoeren. Je vind het leuk om contact te hebben met klanten en hebt dan ook een klantgerichte en vlotte babbel. Tegelijkertijd ben je geordend en nauwkeurig met de informatie die je verwerkt. De taken die je zal uitvoeren zal je met veel collega’s en klanten in contact moeten staan om te zorgen dat alle gegevens en data in onze systemen nog kloppen. Je staat in nauw contact met alle andere afdelingen om te zorgen dat de organisatie blijft lopen.

Hierbij is planning ook erg belangrijk. Je gaat ook je collega’s steunen in het plannen van activiteiten met betrekking tot diverse resources. Verder werk je dit ook uit in het verwerken van evaluaties in het maken van getuigschriften en certificaten. Kortom ben je veel in contact met collega’s van andere afdelingen en collega’s binnen je afdeling, je houd van uitdagingen en zoekt naar oplossingen die verder liggen dan je neus lang is.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil jij ons team versterken?

Ga naar onze website https://www.evofenedex.nl/vacatures voor ons actuele overzicht. Je kunt ons jouw CV en motivatiebrief insturen, waarin je vertelt wie je bent en waarom jij dé kandidaat bent die wij bij ons team willen toevoegen.

We kijken uit naar je reactie!

evofenedex

Wij zijn evofenedex. Wij verbeteren de logistiek en de export van Nederlandse bedrijven. Met ruim 15.000 leden is evofenedex een krachtig collectief van handelaren, producenten en exporteurs met kennis van en ervaring met alle aspecten van logistiek en internationaal ondernemen. Via evofenedex nemen zij hindernissen in de logistiek en internationaal ondernemen weg en voegen zij kansen toe. Regionaal, nationaal en internationaal. Van een veiliger en efficiënter magazijn en slimmer vervoer tot goede opslag van gevaarlijke stoffen en meer export.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022