Nu solliciteren

HBO Stagiaire Marketingcommunicatie gezocht bij dit bedrijf / omgeving Tilburg

Functie Stagiaire Marketingcommunicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Oisterwijk
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

WE ARE dit bedrijf

Wij zijn een jong ambitieus team dat een grote groei doormaakt in de internationale wereld van online marketing; gespecialiseerd in performance based marketing. Dit houdt in dat we onze adverteerders voorzien van verkeer, leads en verkoop naar hun producten of diensten.

Op ons kantoor in Oisterwijk (vlakbij het station) zijn momenteel 10 jonge professionals aan het knallen om de beste resultaten te behalen. Dit stimuleren wij door vrijheid en vertrouwen te creeren binnen ons team en werkomgeving. Met korte lijntjes en onze manier van leidinggeven doen we er alles aan om het werkgeluk van onze professionals optimaal te houden!

We zijn daarnaast altijd op zoek naar nieuw talent, en hebben al verschillende stagiaires in dienst genomen na het succesvol afronden van hun stage!

INTERNSHIP

Ons bedrijf heeft een nieuwe koers ingeslagen en we zoeken iemand die helpt dit te onderzoeken en uiteindelijk daadwerkelijk uit te voeren!

We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die ons zou willen helpen met de de volgende onderzoeksvraag (of een variant hierop nav jouw stageopdracht):\ \ Hoe gaan we binnen 1 jaar na het afronden van dit onderzoek bedrag x aan omzet draaien met het overbrengen van onze affiliate marketing kennis op inwoners van Nederland en België?

We hebben mogelijkheden voor zowel meewerk- als afstudeerstages.

\ WE ARE LOOKING FOR YOU

Bezit jij deze skills?:

CONDITIONS

We bieden jou een uitdagende kans, tijd en middelen om een onderzoek op te zetten in de vorm van een marketing-communicatieplan.\ Daarnaast bieden we je ook:

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

https://www.affimedia.eu/jobs/

AffiMedia B.V.

AffiMedia B.V. is een Affiliate marketingbureau dat zich heeft gespecialiseerd in email marketing. Met ruim 10 jaar ervaring in Digital Marketing heeft AffiMedia de kennis om bedrijven de oplossingen te bieden om hun merk te laten groeien op het gebied van affiliate en digitale marketing.

Als een affiliate netwerk, heeft AffiMedia zich gespecialiseerd in het bouwen en het laten groeien van merken door ze te verbinden met de meest succesvolle en betrouwbare bronnen in de industrie. AffiMedia biedt de ondernemingen de belangrijkste onderdelen voor een succesvolle affiliate marketing benadering: Data levering, CPI (Cost Per Install) Data Compliance en lead generatie.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022