Nu solliciteren

Kom stage lopen in het hart van de politiek!

Functie Stagiair(e) Online Campagne en Redactie
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Maximaal €350,- per maand.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bekijk al onze stages op …

Je komt te werken bij het landelijk partijbureau gevestigd aan het Buitenom 18 te Den Haag. Er werken circa 35 mensen aan de ondersteuning van de ruim 400 afdelingen en het bieden van service aan de leden, de kiezers en het partijbestuur.

De activiteiten van de afdeling communicatie binnen het Partijbureau strekken zich uit over een breed terrein: het ontwikkelen van de campagnestrategie, het uitwerken van grafische uitingen, het organiseren van (landelijke) evenementen en on- & offline de dialoog aangaan met leden en kiezers.

Werkzaamheden

Als stagiair(e) Online Campagne en Redactie draai je volop mee tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Je bedenkt creatieve en relevante content voor op social media. Je maakt filmpjes voor Instagram Reels, bent volop bezig met de Insta stories, schrijft wervende teksten voor onze bladen en nieuwsbrieven, interviewt politici en bedenkt leuke acties! Je weet precies hoe een contentkalender eruit ziet en hoe we deze samen kunnen ontwikkelen. Je bent ten alle tijden beschikbaar voor de CDA-politici en kandidaten om hen (on)gevraagd te adviseren. Je bent een politiek beest en volgt nauwgezet de actualiteit zodat daar snel op gereageerd kan worden.

Gewenste profiel

Wij vragen:

Praktisch:

Wat bieden wij

Wij bieden:

CDA /Eduardo Frei Stichting

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022