Nu solliciteren

Leuke uitdagende sales-stage bij landelijke ICT-dienstverlener!

Functie Sales / Business development
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Hoofddorp
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een ICT-dienstverlener die bedrijven helpt om altijd en overal bereikbaar te zijn. En daar zijn we goed in. Onze klanten beoordelen ons daarom met een 9,3!

Ben je klantgericht, heb je doorzettingsvermogen en wil je meer leren over de verkoop van ICT? Dan zijn we op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Je werkt in een gemotiveerd en gezellig team. In je stage zal je o.a. het volgende leren:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

De afgelopen jaren hoorde we meerdere malen bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland! Wil jij daar ook onderdeel van zijn?

Neem dan contact met ons op!

Helden van Nu

Helden van Nu is een zakelijke ICT-dienstverlener uit Hoofddorp. Al sinds 2011 helpen wij onze klanten aan snel en betrouwbaar internet, telefonie en cloud-diensten. Op technologie hoeven wij ons niet te onderscheiden, maar op service wel. Onze supportdesk bestaat uit echte telecom- en netwerkspecialisten die vrijwel elk probleem (vaak al op afstand) kunnen oplossen. Dit is één van de redenen waarom onze klanten de dienstverlening beoordelen met een 9,3.

In een wereld waar alles via het internet en de Cloud gaat, is goede service en support extreem belangrijk. Bedrijven kunnen het zich niet veroorloven om niet 'online' te zijn. En jij bent daar een belangrijk onderdeel van. Als aanspreekpunt voor bestaande- en nieuwe klanten vertegenwoordig je de kernwaarden van Helden Van Nu: persoonlijk contact, meedenken en tot de beste oplossing komen.

In een team van jonge en ervaren accountmanagers leer je de belangrijkste vaardigheden in ICT-sales. Deze werkervaring geeft je een hoop bagage voor de toekomst, aangezien ICT één van de belangrijkste en groeiende sectoren is.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022