Nu solliciteren

Stagiair(e) Interieur Ontwerp en/of Grafisch Design in Rotterdam & Eindhoven

Functie Designer (Interieur & Grafisch)
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rotterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Microlab is een co-working space voor makers. Onze members zijn lassers en meubelmakers, maar ook high tech startups in de medische industrie, software ontwikkelaars en architecten. We zijn nu ongeveer twee jaar open en hebben 150 van de coolste bedrijven als klant. We groeien hard en zijn daarom op zoek naar een vriendelijke en gedreven persoon die het als uitdaging ziet om zorg te dragen voor ontwerpen en mee denken aan het interieur en grafische vormgeving van Microlab. Maar – en dat vinden wij veel belangrijker – het legt de lat voor Microlab lekker hoog: wij willen in de toekomst net zo hard vernieuwende ideeën blijven ontwikkelen als wij nu doen. Daarvoor hebben wij enthousiaste mensen met idioot goede ideeën nodig.

Hoe we jou voor ons zien:

Je hebt een opleiding in een interieur, ruimtelijk of grafische studie. Daarnaast vragen wij dat je creatief en goed in je vak bent, het vermogen hebt om “anders” te denken dan anderen, je goed kunt inleven in doelgroepen die niet per se de jouwe zijn en niet bang bent om nieuwe ideeën op tafel te leggen. Ook is het belangrijk dat je goed functioneert in een klein team, je snel op je gemak voelt, niet bang bent zelfstandig zaken op te pakken en weet wat de laatste trends zijn op de sociale media!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Microlab Eindhoven

Microlab is een co-working space voor makers en creatieve bedrijven. Dat betekent dat wij huisvesting, werkplaatsen, facilitaire diensten, horeca, ICT en allerlei andere diensten leveren aan andere bedrijven. Ons doel is onze klanten te ontzorgen op al deze gebieden, zodat zij zich kunnen richten op hun eigen werk.

Onze members zijn lassers en meubelmakers, maar ook high tech startups in de medische industrie, software ontwikkelaars en architecten. We zijn nu ongeveer twee jaar open en hebben 120 van de coolste bedrijven als klant. Bedrijven komen naar ons omdat we vernieuwend en inspirerend zijn en dat willen we dus graag blijven. Daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste mensen met idioot goede ideeën.

Bij dit alles is het voor ons heel belangrijk dat wij personen en bedrijven de middelen geven om zichzelf te ontplooien. Wij geloven namelijk dat hoe meer mensen de kans krijgen om zichzelf te zijn en te doen waar ze goed in zijn, hoe fijner hun leven is.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022