Nu solliciteren

Meedenkende MBO studenten gezocht om te groeien als logistieke topper binnen ons team

Functie Logistiek medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Margraten
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Afhankelijk van de duur en uren stage.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als assistent logistiek ben je vooral werkzaam in het magazijn. Zo ben je veel bezig met het ontvangen, registreren en verzamelen van producten die (uiteindelijk) verzonden moeten worden. Orders verzamelen, producten verzendklaar maken en het inpakken van deze producten zijn de voornaamste taken. Hierbij kun je gebruik maken van steekwagens en een heftruck die je mag besturen. Daarnaast kan je een aantal administratieve taken op de computer uitvoeren zoals het aanvragen van retour labels en de verwerking van ontvangen goederen. Dit gebeurd onder begeleiding van een jonge enthousiaste logistieke supervisor.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Q Products

Moderne ondernemingen vertrouwen op een moderne IT-infrastructuur: op toekomstgerichte technologie, op hardware die aan de nieuwste eisen voldoet. Door de snelle technologische ontwikkelingen raken IT-producten echter steeds sneller verouderd. Dit stelt ondernemers voor de vraag wat ze met hun computers van gisteren moeten doen, wanneer deze niet meer voldoen aan de eisen van morgen. Wij bieden hiervoor een praktische en rendabele oplossing: wij verkopen uw oude computer apparatuur.
Zo kunnen we voor u een optimale toegevoegde waarde realiseren, waarmee u bijvoorbeeld nieuwe investeringen kunt financieren. Dankzij een uitgekiende logistiek en jarenlange ervaring zijn wij in staat uw order snel en efficient uit te voeren.
Dit levert een aanzienlijke kostenbesparing voor uw onderneming op. Al jarenlang verzorgen wij bij vele gerenommeerde ondernemingen op deskundige wijze de recycling van gebruikte computerapparatuur. Met als voordeel dat deze bedrijven zich op hun corebusiness kunnen concentreren. Daarnaast ondersteunen wij met efficiente remarketing-services en pasklare oplossingen ondernemers die economisch denken en resultaatgericht handelen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022