Nu solliciteren

Event-tijger gezocht in Nijmegen!

Functie Stagiaire Events
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Nijmegen
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

WE ARE HIRING! We zoeken een event-tijger. Wat je gaat doen? Knallen, op de dikste evenementen in de BeNeLux. Geen dag is hetzelfde! Je werkt vanaf ons hippe kantoor in Nijmegen en leert hierbij alles over evenemententechniek. Je houdt je bezig met de logistieke processen die komen kijken bij de productie van onze (zakelijke) evenementen. Daarnaast draag je je steentje bij aan ons publieksevenement Crotona.

Dit bedrijf is een organisatie in de evenementenbranche, gericht op de muzikale en/of technische invulling van events door Nederland. Van DJ show tot AV-productie, van live artiest tot microfoon. Met meer dan 300 evenementen per jaar zijn we een jonge, dynamische onderneming waar het woord 'saai' niet bestaat. We geloven in Work Hard, Play Hard. Een potje tafeltennis en vrijdagmiddagborrel horen erbij, alles op alles zetten om een event tot in de puntjes te draaien ook. Kom jij solliciteren?

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Interesse? Mail je CV en motivatie naar ritchie@b11events.nl

B11 Event Group

B11 Event Group is een organisatie in de evenementenbranche, gericht op de muzikale en/of technische invulling van events door Nederland. Van DJ show tot AV-productie, van live artiest tot microfoon. Met meer dan 300 evenementen per jaar zijn zij een jonge, groeiende onderneming waar geen dag hetzelfde is!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022