Nu solliciteren

Uitdagende HBO Marketing/Communicatie afstudeerstage bij StartUP Amsterdam/Lisse

Functie Stagiair Marketing/Communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Lisse
Uren per week 24
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij gek op online marketing en social media? vind je het leuk om voor een ambitieuze start-up te werken op gebied van educatie voor grote bedrijven? Is werken met strakke deadlines voor jou juist extra motiverend en ben jij creatief? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij zijn TEAMTALK, een jong merk dat teams helpt om hun doelen te bereiken. Daarom bieden we teams via onze programma's de kans om in korte tijd veel beter te worden. We werken samen met verschillende partners, zoals Nyenrode, Managementboek en Erasmus Universiteit en onze programma's worden ook verkocht door diverse retailers/zelfstandig ondernemers.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire (fulltime) die ons helpt met onze marketing communicatie en daarnaast algemene ondersteuning bied. Je komt te werken in een klein en gezellig team.

Wie ben je?:

Wat bieden we?:

Iets voor jou? Stuur zo snel mogelijk je cv en motivatie naar click apply. Application

TEAMTALK.NL

TEAMTALK.nl biedt je een totaalpakket aan opleiding / coaching / metingen / begeleiding om professionele teams beter te laten samenwerken. In de huidige tijd van plaatsongebonden werken en minder managementlagen komt presteren neer op de kwaliteit van samenwerken binnen teams. Teams weten hier doorgaans veel te weinig over. Met TEAMTALK leert een team samen een gemeenschappelijke taal te spreken, zij kunnen dit in korte tijd leren. Hierdoor gebruiken zij inzichten uit de groepsdynamiek en psychologie die zijn onderzocht. Wij bieden online en off line produkten, zodat je kunt leren samen met je team, in je eigen tijd.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022