Nu solliciteren

Veelzijdige HBO HR stage vlakbij Rotterdam

Functie HR Stagiair in een internationale werkomgeving
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Krimpen aan de Lek
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 2 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 225 - 450
Salaris opmerking Netto. Bedrag is afhankelijk van het opleidingsniveau.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als stagiair bij dit bedrijf kom je met alle aspecten van HR in aanraking. Je werkt mee aan diverse HR projecten en vormt samen met je begeleider het HR team.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

DeRegt heeft in Krimpen aan de Lek een high-tech kabelfabriek met zo'n 90 medewerkers. Tijdens jouw stage komen alle aspecten van het vak langs en krijg je de mogelijkheid je op en top te ontwikkelen.

DeRegt Cables

DeRegt is een high-tech kabelfabriek gelegen op het eiland De Zaag in Krimpen aan de Lek (vlakbij Rotterdam), omgeven door een natuurgebied van het Zuid-Hollands Landschap.

Wil jij een bijdrage leveren aan het opwekken van duurzame energie op zee? Wij maken kabels voor projecten met wind-, getijde- en golfenergie. Voor de ROV markt maken we lange kabels die tot grote diepten op de bodem van de zee op afstand bestuurbare apparaten kunnen aandrijven. Verder zijn wij wereldwijd marktleider in kabels voor de seismische- en defensiemarkt.

Geen kabel is hetzelfde, elke wordt apart naar de wensen van de klant ontworpen. Op onze locatie worden de kabels geproduceerd, uitvoerig getest en voorzien van een terminatie voor ze op transport gaan naar klanten over de hele wereld.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022