Nu solliciteren

Uitdagende development stage in Nijmegen

Functie Software developer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Nijmegen
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn een klein maar gezellig team bestaande uit jonge enthousiaste mensen met passie voor hun vak. Dit bedrijf is een online marketingbureau en wij houden ons bezig met het maken van websites, webshops en webapplicaties. Maar ook met SEO, SEA, copywriting en conversieoptimalisatie.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Qubiqx

Wij zijn Qubiqx. Full service en toch persoonlijk. Tech-nerds maar down-to-earth. En allround zonder onze passie uit het oog te verliezen. We bouwen slimme en effectieve online oplossingen voor bedrijven die meer uit hun online business willen halen. Dat doen we onder andere met websites, webshops en webapplicaties. Maar ook met SEO, SEA, copywriting en conversieoptimalisatie. Een bijzonder full service-pakket met de toegankelijkheid van een kleine digital agency.

We zijn aantoonbaar betrouwbaar, snel en flexibel. We hebben ervaring met gevoelige data en kunnen er veilig mee werken, ook als ‘ie big is. We zijn realistisch proactief, wat betekent dat we met je meedenken, zonder je gouden bergen te beloven. En omdat we begrijpen dat je ons niet zomaar op onze mooie, blauwe ogen wil geloven, laten we onze cases en reviews liever voor ons spreken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022