Nu solliciteren

Stagiair HR (meewerkstage) gezocht in Amsterdam!

Functie Stagiair Human Recources
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, WO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 625
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Déhora Consultancy Group is sinds 1987 wereldwijd dé specialist op het gebied van workforce planning en management. Wij begeleiden organisaties bij een optimale afstemming tussen mensen, middelen en tijd. Met strategische, tactische en operationele oplossingen dragen wij bij aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen en -resultaten. Naast ons hoofdkantoor in Amsterdam hebben wij wereldwijd diverse partnerships en kantoren in Antwerpen, Dubai, Warschau en Praag.

Ter versterking van ons HR-Team in Amsterdam zoeken wij een:

Stagiair Human Resources (meewerkstage) 32-40 uur per week

Werkzaamheden

Als stagiair bij Déhora werk je mee op onze HR-afdeling, waar je met diverse facetten en werkzaamheden binnen het personeelsvak in aanraking komt. Van in-, door- tot uitstroom werk je mee en vragen wij je actief mee te denken. Verder staan er verschillende strategische HR thema’s op de agenda, zoals onboarding, het stagebeleid en de HR cyclus waaraan je een bijdrage levert. Daarnaast hebben wij verschillende uitdagingen op het gebied van Recruitment en Training & Development waar wij je graag over mee laten denken!\ \ Wanneer je naast deze werkzaamheden vanuit je opleiding een extra opdracht verricht tijdens de stage, kijken we samen naar leerzame mogelijkheden met toegevoegde waarde.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Eerst en vooral: een zeer zelfstandige en afwisselende stage in een dynamische organisatie met fijne collega’s. Tijdens de stage zal je begeleid worden door onze HR manager. Je geniet veel vrijheid in je werk en krijgt de kans om de dingen op jouw manier te doen. We geven je graag de ruimte die je nodig hebt om uit te blinken!

Je ontvang een stagevergoeding van €625,- bruto per maand bij 5 dagen en €500,- bruto per maand bij 4 dagen.

Bij Déhora begeleiden wij al meerdere jaren stagiairs en dit doen wij met plezier! De stagiaires zijn werkzaam op meerdere afdelingen, waaronder Finance & Administration, Marketing & Communicatie en Human Resources.

Werkomgeving

Kies je voor Déhora, dan kies je voor werken in een professionele en prettige omgeving. We zijn een groeiend bedrijf met op dit moment 180 medewerkers. Veel collega’s zijn onderweg, bij onze opdrachtgevers of op een van de andere locaties aan het werk. Ons hoofdkantoor bevindt zich aan de Amsterdamse Zuidas, waar het prettig werken is. De bereikbaarheid is uitstekend, zowel met het openbaar vervoer als met de fiets. We lunchen samen en organiseren regelmatig een vrijdagmiddagborrel of een uitje.

Enthousiast?

Spreekt onze stage jou aan en denk je dat je je thuis zou voelen in onze organisatie? Dan nodigen we je van harte uit om direct te reageren. We kijken uit naar jouw cv en motivatiebrief!

Meer informatie?

Voor vragen over de stage kun je contact opnemen met Kausar Shoheib (HR Stagiaire) te bereiken via 020-4044042.

Dehora Consultancy Group

Bij Déhora richten wij ons primair op het optimaliseren van Workforce Planning in organisaties. In organisaties waar Workforce Planning wordt gekenmerkt door een zekere mate van complexiteit, dynamiek en onvoorspelbaarheid is voor de meeste organisaties nog een wereld te winnen. Een goede planning stuurt in hoge mate de resultaten van deze organisaties. Wij ondersteunen ze daarom op strategisch, tactisch en operationeel niveau met een compleet pakket aan diensten.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 1-7-2022