Nu solliciteren

Vanaf september 2022 hebben wij plaats voor een initiatiefrijke en servicegerichte juridisch stagiair. Pak je kans om je geleerde theorie om te zetten naar praktische adviezen voor MKB.

Functie Juridisch stagiair m/v
Opleidingsniveau WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Haarlem
Uren per week 24 - 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 1725
Salaris opmerking De exacte duur van je stagecontract en het aantal uren per week worden in onderling overleg vastgesteld. Je vergoeding is gebaseerd op een fulltime week en gelijk aan het minimum loon én een reiskostenvergoeding.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

We behartigen als brancheorganisatie de belangen van de Nederlandse meubelindustrie en interieurbouw, een bedrijfstak met 18.000 werknemers. Bij ons zijn ruim 550 MKB-ondernemingen aangesloten. De dienstverlening aan de leden wordt verzorgd door een compact en slagvaardig team van 22 medewerkers. Het kantoor staat op een mooie plek in Haarlem.

Werkzaamheden

Je krijgt de kans om werkervaring op te doen op alle vlakken van het (bedrijfs-)juridisch gebied. Je vertaalt je opgedane theoretische kennis naar praktische adviezen voor het midden- en kleinbedrijf. Samen met drie collega-juristen adviseer je de lidbedrijven over alle rechtsgebieden waar een ondernemer mee in aanraking kan komen.

Gewenste profiel

Je bent een bijna afgestudeerd of recent afgestudeerd jurist (WO), die in ieder geval kennis heeft van het arbeidsrecht. Je hebt een praktische en resultaatgerichte instelling en toont initiatief. De diversiteit van de werkzaamheden en contacten zijn voor jou motiverende factoren.

Wat bieden wij

Onze organisatiecultuur

Wij bieden de leden collectieve en individuele dienstverlening op velerlei gebieden, zoals:

Door de veelzijdigheid van onderwerpen en de wensen van de aangesloten ondernemingen zijn samenwerking, servicegerichtheid en eigen initiatief belangrijke elementen in onze organisatie. Wij werken in een informele cultuur met korte lijnen en een open onderlinge communicatie.

Grijp deze mooie kans om je kennis te verbreden. Je wordt goed begeleid maar er wordt ook iniatief van jou verwacht. Je beschikt over een gezonde arbeidsethos.

Koninklijke CBM

Koninklijke CBM is de branchevereniging voor de interieurbouw en meubelindustrie. In totaal vertegenwoordigt CBM ruim 500 leden.

De variëteit in de ledenkring is groot: interieurbouwers, woonmeubelfabrikanten en toeleveranciers van halffabricaten die een meubelgerelateerde bewerking verrichten, zijn aangesloten.

Al deze leden worden vertegenwoordigd in het bestuur. Het bestuur telt elf leden waarvan drie ook zijn vertegenwoordigd in het dagelijks bestuur. Daarnaast kent CBM drie andere besturen waarin deelgroeperingen zijn vertegenwoordigd en er is een bestuur dat zich bezighoudt met bedrijfskundige en technologische aangelegenheden.

Missie
Koninklijke CBM behartigt de belangen van de interieurbouw en meubelindustrie en zet zich samen met de leden actief in voor een sterke creatieve maakindustrie voor wonen en werken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022